Technical-guy-happy-with-tablet-under-arm-HERO
FORLÆNG UDSTYRETS LEVETID

Cirkulære løsninger er den bedste løsning

Holdbare løsninger til din virksomhed

Sådan tænker du hele livscyklus med

Små og mellemstore virksomheder i Danmark følger en fast proces året rundt, hvor vi assisterer dem i håndteringen af deres IT-udstyr ud fra en cirkulær økonomisk model. Er du interesseret i at forstå, hvad dette kan betyde for din virksomhed?

Vi tilbyder at tage hånd om din virksomheds computere og mobiltelefoner gennem deres hele livscyklus. Vi tænker smart og bæredygtigt i alle led – for eksempel ved at afhente dit brugte hardware, når vi leverer nyt, for at minimere transportbehovet. Du får muligheden for at sælge dit IT-udstyr videre gennem os, efter det er blevet renset og opdateret, så det kan genbruges og indgå i en ny cyklus.

Få en helhedsløsning til din virksomhed

Cirkulær IT i hele livscyklus

Tænk helhedsorienteret, når du håndterer IT-udstyret i din virksomhed fra vugge til grav: Hos os får du rådgivning om alt fra finansiering, installation, levering, lagerbeholdning til sikker destruktion. 

Fremtiden byder på vores eget cirkulær-IT center. I først omgang gennem vores faciliteter i Enköping, Sverige, og senere mål vil at kunne facilitere samme service i Danmark.

Målrettet og systematisk rapportering

Holdbare løsninger for et bedre samfund

Hos Advania er vi overbeviste om, at teknologi er afgørende for den bæredygtige fremtid, vi alle ønsker at leve i. Derfor rapporterer vi kontinuerligt, målrettet og systematisk for at kunne evaluere på det, vi gør – og for at forbedre os. 

FORLÆNG PAKKERNES LEVETID

Tænk smart og bæredygtigt sammen med os, så vi f.eks. henter dit brugte hardware, når du alligevel får leveret nyt.

Du kan også vælge at sælge udstyret videre, efter vi har gennemgået, rengjort og repareret det, der er nødvendigt. Så bliver dit hardware genbrugt og får nyt liv.

Male-with-gray-hair-smilng-Circular-IT

Mouse-Scroll

 

Når kunder og partnere foretrækker os

Cirkulær IT

Skal vi tale om dine enheders livscyklus?