Tricktyven og Cybersikkerhed
Event | 10. oktober 2023

HACKEREN & TRICKTYVEN

Tirsdag den 10. oktober satte vi tilmeldte deltagere i det 'varme sæde'.

Hvordan var deres sanser for at blive snydt?

Eventet blev fuldt booket, men du kan stadig blive inspireret af de elementer som blev belyst på eventet.

Blue - Dark
magisk cybersecurity-event

Se dine data forsvinde for øjnene af dig

Mennesket er det svageste led i enhver sikkerhedskæde. - Så hvordan er din virksomhed sikret mod hackerangreb?

5 relevante personer på scenen.

FBI-agenten   |   Hackeren   |   Tricktyven   |   PET-agenten   |   Advania Head of Cybersecurity

Tidligere FBI-agent, nu ansat som CISO hos Arctic Wolf, har taget turen over Atlanten, og  løfteede sløret  for nogle af sine erfaringer som 'Special Agent: Cyber Investigator'.

Hackeren, tricktyven illustrerer de fælles træk og teknikker, der er i mellem henholdsvis den fysiske verden, hvor tricktyven arbejder, og i den digitale verden, hvor hackeren arbejder. Foredraget vil illustrere hvor nemt der stjæles, snydes og bedrages af både tricktyven og hackeren.

Advanias Head of Cybersecurity; Aein Jebelli, er din rådgiver når du ønsker vores bud på hvordan I kan og skal beskytte jer mod hackeren – og måske har han også et bud på hvordan du kan beskytte dig mod tricktyven. 

De-tre-foredragsholdere-AI-fitted3
forskellig baggrund - samme fokus

Hackeren og Tricktyven

Hackeren & tricktyven består af tre specialister indenfor sikkerhed. Sammen præsenterer de en lærerig, underholdende, uddannende samt skræmmende rejse rundt i sikkerhedens forunderlige univers. Hacking er et super hot emne, og er mere aktuelt end nogensinde før. Se dig blot omkring og læg mærke til alle de ting, der i den fysiske verden har fået sin egen IP-adresse, og dermed er gået online.

Foredraget har med stor succes bl.a. blevet vist hos Politiet, TDC, McAfee og andre virksomheder, hvor de ansatte er blevet klogere på de forskellige værktøjer, der bruges til at stjæle fra personer i den fysiske verden samt i den digitale.

FBI-badge-right2
special guest

TYidligere FBI-agenten

Adam Marrè er Chief Information Security Officer hos Arctic Wolf. Før han kom til Arctic Wolf, var Adam Global Head of Information Security Operations and Physical Security hos Qualtrics.
 

Med dybe rødder inden for cybersikkerhedsområdet tilbragte Adam næsten 12 år hos FBI, hvor han havde stillinger som SWAT Senior Team Leader og Special Agent.

Magi fra yderst til inderst

Når underholdningen skulle være i top, skulle lokationen også være det

Vi bød velkommen til Næsseslottet i Holte. En historisk bygning med unik beliggenhed nord for København.

Næsseslottets lokaler danne de perfekte rammer for kunne skabe et elegant og stilfuld cybersikkerhedsevent.

Valget af Næsseslotte kan anbefales til arrangementer, hvor man ønsker at deltagernbe starter med at få en 'wow'-oplevelse, allerede inden de træder ind ad døren.

Valget af Næsseslottet var blandt andet på grund af at slottet er miljøcertificeret hos Green Key, hvilket betyder, at de lever op til en række obligatoriske og frivillige kriterier inden for miljø- og klimahensyn. Helt i tråd med Advanias Sustainability profil.

Baggrund-Hack-Trick-Cloud
TAG DEN NYTTIG VIDEN MED DIG

Informativt og underholdende

Eventet havde fokus rettet mod den menneskelige faktor omkring cybersikkerhed. Vi kan kun opsætte systemer som virker den første del af vejen, men hvis man ikke har menneskerne bag med i processen, er der stadig stor risiko for at sikkerheden brydes.

Der bliver set på de forskellige værktøjer, der bruges til at stjæle fra personer i den fysiske verden samt i den digitale.

Foredraget er med gode råd og vejledninger til, hvordan man kan forbedre og sikre sin egen sikkerhedskultur.

Baggrund-Hack-Trick-crossed
Præsentationsmateriale

Vi åbner snart...

Vi åbner snart for muligheden for at kunne hente pæsentationsmaterialet fra eventdagen.

Lige nu arbejder vi på at samle elemterne omkring emnet, så du kan gå i dybden med sikring af dine IT-systemer.