Hackeren-og-Tricktyven-Hero-FBI-agent2

Tilmelding

Blue - Dark
magisk cybersecurity-event

Se dine data forsvinde for øjnene af dig

Mennesket er det svageste led i enhver sikkerhedskæde. - Så hvordan er din virksomhed sikret mod hackerangreb?

5 relevante personer på scenen.

FBI-agenten   |   Hackeren   |   Tricktyven   |   PET-agenten   |   Advania Head of Cybersecurity

Tidligere FBI-agent, nu ansat som CISO hos Arctic Wolf, har taget turen over Atlanten, og vil løfte sløret  for nogle af sine erfaringer som 'Special Agent: Cyber Investigator'.

Hackeren, tricktyven og PET-agenten vil illustrere de fælles træk og teknikker, der er i mellem henholdsvis den fysiske verden, hvor tricktyven arbejder, og i den digitale verden, hvor hackeren arbejder. Foredraget vil illustrere hvor nemt der stjæles, snydes og bedrages af både tricktyven og hackeren.

Advanias Head of Cybersecurity; Aein Jebelli, er din rådgiver når du ønsker vores bud på hvordan I kan og skal beskytte jer mod hackeren – og måske har han også et bud på hvordan du kan beskytte dig mod tricktyven. 

De-tre-foredragsholdere-AI-fitted3
Hvem kommer?

Hacker, tricktyv og PET-agent

Hackeren & tricktyven består af tre specialister indenfor sikkerhed. Sammen præsenterer de en lærerig, underholdende, uddannende samt skræmmende rejse rundt i sikkerhedens forunderlige univers. Hacking er et super hot emne, og er mere aktuelt end nogensinde før. Se dig blot omkring og læg mærke til alle de ting, der i den fysiske verden har fået sin egen IP-adresse, og dermed er gået online.

Foredraget har med stor succes bl.a. blevet vist hos Politiet, TDC, McAfee og andre virksomheder, hvor de ansatte er blevet klogere på de forskellige værktøjer, der bruges til at stjæle fra personer i den fysiske verden samt i den digitale.

FBI-badge-right2
special guest

FBI agenten

Adam Marrè er Chief Information Security Officer hos Arctic Wolf. Før han kom til Arctic Wolf, var Adam Global Head of Information Security Operations and Physical Security hos Qualtrics.
 

Med dybe rødder inden for cybersikkerhedsområdet tilbragte Adam næsten 12 år hos FBI, hvor han havde stillinger som SWAT Senior Team Leader og Special Agent.

Magi fra det ydere til det indre

Vi sørger for at underholdningen er i top og lokationen i perfekte rammer

Vi byder dig velkommen til Næsseslottet i Holte. En historisk bygning med unik beliggenhed nord for København.

Næsseslottets lokaler skal danne elegant og stilfuld ramme om vores cybersikkerhedsevent.

Valget af Næsseslotte er blandt andet på grund af at slottet er miljøcertificeret hos Green Key, hvilket betyder, at de lever op til en række obligatoriske og frivillige kriterier inden for miljø- og klimahensyn. Helt i tråd med Advanias Sustainability profil.

Adresse:
Dronninggårds Alle 136
DK-2840 Holte

Baggrund-Hack-Trick-Cloud
TAG MERE END BARE NYTTIG VIDEN MED HJEM

Informativt og underholdende

Foredraget har med stor succes bl.a. blevet vist hos Politiet, TDC, McAfee og andre virksomheder, hvor de ansatte er blevet klogere på de forskellige værktøjer, der bruges til at stjæle fra personer i den fysiske verden samt i den digitale.

Foredraget bliver afsluttet med gode råd og vejledning til, hvordan man kan forbedre og sikre sin egen sikkerhedskultur – hvad enten det er fysisk eller digitalt.

Skynd dig at være blandt de første som bliver tilmeldt, da der er begrænset antal pladser.

DATO  |  10. oktober 2023  |  Kl. 8:30-12:30 | Næsseslottet i Holte

Blue - Dark

Er du blevet forhindret i at deltage kan du framelde dig via vores frameldingsformular.