EVENT | 1. marts 2023

At forebygge er bedst. Det er et krav altid at være klar til at behandle.

Vi satte kryds den 1. marts. 2023 og brugte formiddagen i selskab med eksperter i forebyggelse og behandling af hackerangreb og datatab. Der blev fremført indlæg om beretninger fra frontlinjen, samt da virksomheden Demant blev angrebet. 

Hvor der er IT-kriminelle på spil, er virksomheders sundhed og overlevelse på spil. At forebygge ransomware angreb og datatab er bedst, men ingen kan udstede garanti. Effektiv og gennemprøvet gendannelse af data er derfor et helt afgørende ben i en helstøbt IT-sikkerhedsstrategi.

Få input og viden til opdatering af jeres IT-sikkerhedsstrategi og til optimeret håndtering af det IT-angreb, som vil komme, hvis jeres IT og data er virksomhedskritiske:

Kend din fjende og bliv klædt på til at vinde de fleste slag

Risk Management & Information Security Advisor, Andreas Eskerod fra ARROW ECS, viser rundt i hackernes verden og virkelighed, og tager os med ind i måden hackere tænker på - og som er måden, de agerer og angriber på. 

Chancerne for at sejre over hackere er bedre, hvis man har indsigt i deres motiver og handlemåder. Andreas hjælper os med at øge de chancer.
Rasmus-Rasmussen-22-Demant

Demant: Rapport fra et ransomware-angreb

VP Information Technology, Enterprise Platforms, Infrastructure & Security hos Demant A/S, Rasmus Rasmussen tager os med tilbage til 2019, da hackere havde succes med at lamme virksomheden med et ransomware-angreb.

Rasmus fortæller, hvad der skete derefter, hvad omkostningerne for virksomheden blev, og hvad Demant efterfølgende har gjort for at forsvare og sikre sig mod datatab i fremtiden.

Commvault Intelligent Data Services - En Gartner-favorit

Senior Sales Engineer, Per Larsen kommer med Commvault's bud på, hvordan virksomheder sikrer sig bedst muligt mod ransomware-angreb - og giver sit bud på svar på fire vigtige spørgsmål: 1) Hvordan sikrer du bedst adgang til dine data? 2) Hvordan forhindrer du dine data forsvinder? 3) Hvordan beskytter du din back-up? Og 4) Er jeres data beskyttet, hvis jeres IT-strategi ikke er blevet opdateret de seneste 2-3 år?
Thorkild-og-Preben
Advania Managed Services

Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services

Thorkil Hansen og Preben Berg præsenterer virksomhedens Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services platform, målrettet virksomheder med højeste krav til pålidelighed, datasikkerhed og performance.

Platformen er udviklet med brug af bedste-af-sin-art datacenter-, hardware- og softwareteknologier. Solidt integreret og effektiv kombineret med højt kvalificerede og certificerede specialister og dedikeret support.

PROGRAM

Andreas Eskerod | Kend din fjende og blive klædt på til at vinde de fleste slag

Risk Management & Information Security Advisor, Andreas Eskerod

Rasmus Rasmussen | Demant: Rapport fra et succesfuldt ransomware-angreb

VP Information Technology, Enterprise Platforms, Infrastructure & Security, Rasmus Rasmussen

Per Larsen | Commvault Intelligent Data Services - En Gartner-favorit

Senior Sales Engineer, Per Larsen

Preben Berg | AMS - Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services

Preben Berg fra Advania Managed Services

vi sender dig gerne dagens præsentationer

Få præsentationerne tilsendt

På eventdagen fremlagde Andreas Eskerod, Per Larsen og Preben Berg nogle yderst interessante indlæg, som vi har fået lov til at dele med dig.

Udfyld formularen, og få de tre præsentationer tilsendt via mail.

Mere vil komme

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig dette event, men mere er på vej.