IT- OG DATASIKKERHED

At forebygge er bedst. At være altid-klar til at behandle, er et krav

Sæt kryds den 1. marts. 2023 og brug formiddagen i selskab med eksperter i forebyggelse og behandling af hackerangreb og datatab. Hør også en beretning fra frontlinjen om da virksomheden Demant blev angrebet. 

Hvor der er IT-kriminelle på spil, er virksomheders sundhed og overlevelse på spil. At forebygge ransomware angreb og datatab er bedst, men ingen kan udstede garanti. Effektiv og gennemprøvet gendannelse af data er derfor et helt afgørende ben i en helstøbt IT-sikkerhedsstrategi.

Få input og viden til opdatering af jeres IT-sikkerhedsstrategi og til optimeret håndtering af det IT-angreb, som vil komme, hvis jeres IT og data er virksomhedskritiske:

Kend din fjende og bliv klædt på til at vinde de fleste slag

Risk Management & Information Security Advisor, Andreas Eskerod fra ARROW ECS, viser rundt i hackernes verden og virkelighed, og tager os med ind i måden hackere tænker på - og som er måden, de agerer og angriber på. 

Chancerne for at sejre over hackere er bedre, hvis man har indsigt i deres motiver og handlemåder. Andreas hjælper os med at øge de chancer.
Rasmus-Rasmussen-22-Demant

Demant: Rapport fra et ransomware-angreb

VP Information Technology, Enterprise Platforms, Infrastructure & Security hos Demant A/S, Rasmus Rasmussen tager os med tilbage til 2019, da hackere havde succes med at lamme virksomheden med et ransomware-angreb.

Rasmus fortæller, hvad der skete derefter, hvad omkostningerne for virksomheden blev, og hvad Demant efterfølgende har gjort for at forsvare og sikre sig mod datatab i fremtiden.

Commvault Intelligent Data Services - En Gartner-favorit

Senior Sales Engineer, Per Larsen kommer med Commvault's bud på, hvordan virksomheder sikrer sig bedst muligt mod ransomware-angreb - og giver sit bud på svar på fire vigtige spørgsmål: 1) Hvordan sikrer du bedst adgang til dine data? 2) Hvordan forhindrer du dine data forsvinder? 3) Hvordan beskytter du din back-up? Og 4) Er jeres data beskyttet, hvis jeres IT-strategi ikke er blevet opdateret de seneste 2-3 år?

CLOUDIO Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services

CEO, Thorkil Hansen og CTO, Preben Berg fra BaaS-specialist CLOUDIO præsenterer virksomhedens Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services platform, målrettet virksomheder med højeste krav til pålidelighed, datasikkerhed og performance.

Platformen er udviklet med brug af bedste-af-sin-art datacenter-, hardware- og softwareteknologier. Solidt integreret og effektiv kombineret med højt kvalificerede og certificerede specialister og dedikeret support.

PROGRAM

08:15 | Ankomst til Bryggeri Skovlyst

Adresse:
Skovlystvej 2
3500 Værløse

08:30 - 09:30 | Velkomst og morgenmad

Velkomst og morgenmad i brygstuen med friskbagte boller, rugbrød, smør, ost, pålæg, marmelade, frisk frugt samt kaffe/the.

08:45 - 09:30 | Kend din fjende og blive klædt på til at vinde de fleste slag

Risk Management & Information Security Advisor, Andreas Eskerod

09:30 - 10:15 | Demant: Rapport fra et succesfuldt ransomware-angreb

VP Information Technology, Enterprise Platforms, Infrastructure & Security, Rasmus Rasmussen

10:15 - 10:30 | Pause

Pause med veganske romkugler og friskpresset juice - enten frugt- eller grøntsagsjuice.

10:30 - 11:15 | Commvault Intelligent Data Services - En Gartner-favorit

Senior Sales Engineer, Per Larsen

11:15 - 12:00 | CLOUDIO Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services

CEO, Thorkil Hansen og CTO, Preben Berg

12:00 - 13:00 | Frokost og ordet frit

Nyd 4 stykker mindre smørrebrød - med en vand eller én af bryggeriets øl til. Mød indlægsholderne 1:1 og få svar på dine spørgsmål.

13:00 | Tak for i dag

Tak

Cloudio-Baggrund
CLOUDIO - DEL AF ADVANIA

Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services

CLOUDIO A/S bliver til Advania og virksomheder får mere og bedre adgang til IT-infrastruktur og services, der bedst sikrer medarbejderes produktivitet og forretningskritiske data.

Virksomheder i Danmark, Norden og resten af Europa har travlt med at skabe digital transformation. Med den transformation følger behov for IT-infrastruktur og services, der bedst sikrer forretningskritiske data og medarbejderes produktivitet.

CLOUDIO er en foretrukken leverandør af Infrastructure-as-a-Service og Backup-as-a-Service ydelser hos en bred vifte af private og offentlige virksomheder i Danmark og Norden. CLOUDIO har skabt sin solide og loyale kundeportefølje gennem en vedholdende og teknisk velfunderet indsats på forkant med funktionsmuligheder, driftsmodeller og virksomhedsbehov. 

CLOUDIO Secure Hybrid Multi Cloud IT-infrastructure Services er en platform hvor best-of-breed datacenter-, hardware- og softwareteknologier integreres og kombineres med højt kvalificerede og certificerede specialister og dedikeret support.
Se oversigt over services.

CLOUDIO Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services:

 • CLOUDIO Private Datacenter (Housing)
 • CLODUIO Infrastructure as a Service (IaaS)
 • CLOUDIO Backup as a Service for on-premise environments (BaaS)
 • CLOUDIO Backup as a Service for Public Cloud environments (BaaS)
 • CLOUDIO Backup as a Service for SaaS environments (BaaS)
 • CLOUDIO Managed Cloud Backup Repository
 • CLOUDIO DRaaS (Disaster Recovery as a Service)
 • CLOUDIO Object Storage Service (OSS)
 • CLOUDIO Storage as a Service (StaaS)
 • CLODUIO Security as a service (SECaaS)
 • CLOUDIO Converged Endpoint Management (XEM) Platform as a Service (XEMaaS)
 • CLOUDIO WAN and Public Cloud Connect Services
Holger-Rune_Nick-Kyrgios_hero-2b
LODTRÆKNING

Vind billet og se Holger Rune møde Nick Kyrgios

Deltagere deltager automatisk i lodtrækningen om billetter til når Holger Rune møder Nick Kyrgios i Energi Danmark Champions Battle 2023 den 24. maj i Royal Arena.

Læs konkurrencebetingelser

Tilmelding

Hvor længe kan I være foruden jeres data?

Nej, vel! Og derfor skal du med den 1. marts. Vi lover at klæde dig endnu bedre på til at modstå og håndtere hackerangreb.