Jobtype: Fuldtid | Lokation: Herlev

Vi står over for en ekstraordinær vækstrejse hos Advania Danmark. Den er allerede begyndt, men vi skal meget længere.

Vi ønsker at bistå endnu flere ambitiøse virksomheder med at løse komplekse it-krav og nå krævende forretningsmål.

Derfor har vi brug for din forretningsforståelse og gennemslagskraft.


Om jobbet:

Som Inhouse mødebooker vil din rolle være at supplere salgsafdeling med relevante og kvalificeret møder med danske BTB kundemener inden for områder som it-infrastruktur, hardware, Software og selectiv outsourcing.

Har du lyst til at være med fra vækstrejsens begyndelse og opleve alle de muligheder, der følger med?

Du vil opleve en stærk støtte og betydelig frihed hos os. Vi tilbyder brede rammer, så du kan sikre, at der opstår nære forbindelser mellem os og vores kunder. Advania Danmark er en totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support til store og mellemstore virksomheder i Danmark, og vi stræber efter at imødekomme kundernes forretningskrav.

Du vil have dygtige kollegaer i hele Norden, og vores alsidige ydelsesportefølje giver os fleksibiliteten til at danne stærke teams og møde kunderne med intelligente løsninger.

Sammen med os kan du forløse dit potentiale. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og vilkår baseret på dine kvalifikationer. Vores tone er uformel, og miljøet er præget af fleksibilitet og frihed under ansvar.

Vi ønsker at realisere det sande potentiale i alle medarbejdere hos Advania Danmark, uanset om det sker gennem træning, videreuddannelse, faglig sparring eller netværk. Vi investerer sammen med dig i din succes.

Om os:

Advania er specialiseret i at levere on-premises infrastruktur og cloud services til virksomheder i Norden. Vores fortsatte succes skyldes et stærkt team af eksperter, der både rådgiver, sælger og driver førende it-løsninger som en service, enten fra vores datacentre eller kundens egne lokationer.

Vores mest populære produkter inkluderer Infrastructure as a Service (IaaS), hvor kunderne kan forbruge en komplet dedikeret og skalerbar it-infrastruktur med Advanias driftsressourcer, og Backup as a Service (BaaS), hvor vi håndterer kundens daglige backup, funktionsadskillelse med offsite-kopier og beskyttelse mod ransomware.

Send dit CV direkte til Executive Director; Martin Nyeng Christiansen. Alle henvendelser behandles fortroligt, og indkomne ansøgninger behandles løbende, hvormed vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du interesseret?

Kontakt os inden du sender din ansøgning

Hvis du er interesseret i at være med på denne spændende rejse og kan se dig selv i denne rolle, vil vi meget gerne høre fra dig. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information vedr. stillingen. Martin ser frem til at drøfte mulighederne med dig.
Executive Director, Sales
Executive Director, Sales

Martin Nyeng Christiansen