Jobtype: fuldtid | Lokation: Herlev

Er du drevet af udføre IT-tekniske opgaver som er fleksible og sikre?

Advania skal være Nordeuropas foretrukne leverandør af IT-services til virksomheder. Vi er godt på vej - også i Danmark - og derfor søger vi IT-Backup konsulenter, der kan hjælpe vores kunder med designe up-to-date backup-løsninger.

Vi leverer mange "as a Service" tjenester, enten fra vores datacentre eller på kundens egen placering. Vores populære produkter inkluderer Backup as a Service (BaaS), hvor vi tager os af kundens daglige backup, 

Advania Danmark bor i Herlev og løser IT-opgaver for virksomheder på tværs af Danmark og i udlandet. Vi er her for vores vores kunder og leverer alt fra support til infrastruktur-, hosting- og netværksløsninger og alt det IT, moderne virksomheder er afhængige af.

Cloud Data Protection:

Databeskyttelse for SaaS og Cloud er en hjørnesten i vores BaaS, hvor vi dagligt beskytter Microsoft 365-løsninger for nogen af Danmarks største private og offentlige institutioner. Du assisterer nye kunder med den nødvendige konfiguration af deres identitetsstyring som f.eks. Azure Active Directory, opsætning af sikkerhedskopien til vores cloud storage løsning samt den løbende skalering og fejlretning for vores ”BaaS for Microsoft 365” kunder.

Om jobbet:

Du kommer til at indgå i vores team af konsulenter, hvor du får titlen som IT Backup Konsulent. I denne rolle vil du være ansvarlig for at designe, implementere og administrere backup- og recovery-løsninger til vores kunders IT-infrastruktur. Udover dette vil du også arbejde tæt sammen med vores kunder på vores eksisterende BaaS-platform og være ansvarlig for at vedligeholde og holde denne platform opdateret. 

Du vil arbejde tæt sammen med vores kunder for at forstå deres forretningsbehov og udvikle skræddersyede backupløsninger, der opfylder deres krav. Du vil også yde løbende support og vedligeholdelse af backupsystemerne for at sikre, at de er fuldt optimerede og ydeevnedygtige.

Vores kontorer er placeret i Herlev og Vanløse. Du vil blive tilknyttet kotoret i Herlev, i en kombination af at arbejde både på kontoret, hjemmefra og hos kunder.

Dine opgaver:

 • Samarbejde med kunder for at forstå deres backup- og gendannelseskrav
 • Designe, implementere og administrere backupløsninger ved hjælp af Veeam Backup Software
 • Udvikle og vedligeholde backuppolitikker og procedurer
 • Overvåge backup-opgaver og løse eventuelle problemer
 • Yde løbende support og vedligeholdelse af backupsystemer
 • Deltage i DR planlægning og test
 • Holde dig opdateret med de nyeste trends og teknologier inden for backup og recovery

 

Om dig:

 • Du er datatekniker med speciale i at designe, implementere og administrere backupløsninger ved hjælp af Veeam Backup Software
 • Du har tidligere haft erfaring med at arbejde hos en serviceudbyder, og du har derfor en god forståelse for samspillet mellem kunden, teknologileverandørerne og ansvaret som MSP
 • Du brænder for IT og teknik og er altid opdateret med de seneste trends og teknologier inden for backup og recovery
 • Du stiller spørgsmål, men finder tilfredsstillelse i at finde løsninger på egen hånd
 • Du kommunikerer flydende og præcist  i skrift og tale på dansk
 • Tale og forstå engelsk på teknisk niveau
 • Du hjælper dine kolleger, og overholder jeres aftaler
 • Du har en god generel viden om VMware, HyperV, SQL og Microsoft i forbindelse med backup og har kendskab til SureBackup og CloudConnect

 

Din fremtid:

Som serviceudbyder med en flad organisationsstruktur kan vi tilbyde dig en arbejdsplads, hvor din nysgerrighed er den eneste begrænsning for, hvordan dine fremtidige arbejdsopgaver ser ud. Du vil have mulighed for at vælge din retning inden for applikationer, driftsoptimering, netværksdesign, API-udvikling eller endda produktsalg.

Om os:

Advania er specialiseret i at levere on-premises infrastruktur og cloud services til virksomheder i Norden. Vores vedvarende succes kan tilskrives et stærkt team af eksperter, der kan rådgive, sælge og drive førende it-løsninger. Vi leverer mange af vores tjenester som "as a Service", enten fra et af vores datacentre eller på kundens egen placering. Vores mest populære produkter inkluderer Infrastructure as a Service (IaaS), hvor kunderne kan forbruge en komplet dedikeret og skalerbar it-infrastruktur med Advanias driftsressourcer, og Backup as a Service (BaaS), hvor vi håndterer kundens daglige backup, funktionsadskillelse med offsite-kopier og beskyttelse mod ransomware.

Vi bygger vores løsninger ved at kombinere kommercielle produkter fra førende teknologileverandører med open source-løsninger.

Vi oplever fortsat stærk vækst på alle vores platforme, og derfor søger vi nu flere dygtige profiler til vores konsulentafdeling.

 

 

Lyder jobbet interessant?

Send os din ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:

Preben Berg (CTO) +45 2398 9099
Michael Schultz (Presales Manager) +45 3121 0366

eller send dit CV til os via vores formular.

Vi glæder os til at høre fra dig.