Advania-Magi-Magiske-Microsoft-Hero-dust
Microsoft

Advania er Nordeuropas største på Microsoft

Mød Content+Cloud's Microsoft specialister. Se og hør deres syn på aktuelle udfordringer

Udnyt vores omfattende viden inden for Microsoft. Flere tusinde specialister er klar til at matche dine behov for effektivitet og produktivitet med moderne og sikret digital funktionalitet. 

I samarbejde med dig optimerer vi løbende virksomhedens portefølje af Microsoft softwarelicenser fra Microsoft 365 og Office 365, Windows 365 til Azure infrastruktur og services.  

Advania er Microsoft guldpartner. Vi bistår dig og virksomheden med at konfigurere, håndtere og optimere jeres Microsoft-miljø, uanset om software er installeret i virksomheden eller leveret fra skyen. Så du kan både til trusselsbeskyttelse, Active Directory, datasikring og overholdelse af GDPR med os. Mød Content+Cloud's Microsoft specialister eller Se webinaret om Windows 365 eller hør mere om Moderne PC-drift.

Magi-Troldmand-Baggrund-Mountain

Tænk nyt. Tænk helt. Tal moderne PC-drift og medarbejderproduktivitet med os

Moderne PC-drift betyder produktivitetssikring af medarbejdere og dokumentation for, at miljø- og myndighedskrav overholdes. Advania betyder viden og værktøjer, som vi sammen med kunder omsætter til tjenester og løsninger, der understøtter deres driftsmodel, datasikkerhedsbehov, rapporteringskrav og sociale ansvar.

Content+Cloud WEBINAR

Digitalisering er en nødvendighed - Er du klar?

Mød Content+Cloud's Microsoft specialister hør dem dykke ned i de udfordringer, virksomheder står med - og hør deres råd.

Content+Cloud er en del af Advania gruppen og har hjemme i Storbritannien. Virksomheden har speciale i at levere digital transformation og moderne IT-drift med Microsoft produkter og services. Content+Cloud.

Advania WEBINAR

Windows 365 Verdens letteste PC

Verdens letteste PC er en Windows 365 Cloud PC. Den er så let som ingenting at konfigurere, fordi Azure klarer det meste. Den er let at bære rundt på, og apps og data sikres let og effektivt i skyen.