Dell-continuously-modern-campaign-Hero-modyfied
Dell-Technologies_TitaniumPartner
Værdiskabende partnerskaber

Ingen person kan vide alt, men sammen kan vi have en fuldstændig viden

Der er ingen forretningsgarantier i denne verden, kun forsikringer - og den vigtigste af dem er det værdiskabende partnerskab.

Advania er Dell Technologies Titanium Partner

Titanium er højeste partnerstatus hos Dell Technologies, og Advania er blandt de få. I partnerskab med Dell Technologies og i samarbejde med dig, skaber vi løsninger, der matcher jeres forretningsvirkelighed og behov for digitalisering, digital funktionalitet og øget produktivitet. Sammen rækker vi hele vejen fra endpoint til infrastruktur og rådgiver på tværs af traditionelle og cloud-baserede IT-driftsmodeller.

Dell-Technologies_TitaniumPartner

 

Dell-VxRail-PowerStore-Resized2
MODERNE DATACENTER

VxRail + PowerStore: Hyperkonvergeret infrastruktur fra Dell Technologies optimeret til vSAN

Dell Technologies VxRail er eneste fuldt integrerede, prækonfigurerede og prøvekørte HCI-løsning optimeret til VMware vSAN og vSphere. I samspil med Dell Technologies PowerStore storage array med indbygget VMware hypervisor får I nem integration med jeres eksisterende VMware-miljø og strømlinet deployment og håndtering.

Når jeres data er både forretningskritiske og bliver både genereret, forædlet og opbevaret på tværs af lokationer og platforme - og fordi I foretrækker VMware's portefølje af administrationsværktøjer, er Dell Technologies VxRail + PowerStore løsningen.

Dell-VxRail-rezised
DEMO

Besøg vores VxRail demo-miljø

Vores certificerede presales- og deployment-specialister ser frem til at vise jer VxRail og hvordan I kan skabe mest værdi for forretningen. Oplev hvorfor flest HCI-kunder i verden vælger VMware, og hvor let det er at udvide VxRail + PowerStore til et moderne hybrid cloud miljø, som understøtter alle jeres applikationsbehov.

HYBRID WORK IS HERE TO STAY

Azure Stack HCI med Dell Technologies: Hybrid Cloud til Hybrid Work

Den hybride og distribuerede arbejdsplads virker og er kommet for at blive. Medarbejdere er mere produktive, når de har adgang til deres applikationer og data og kan arbejde effektivt hvor som helst fra.

Den nødvendige infrastruktur er den, der passer og er tilpasset brugernes forskellige profiler, behov og krav - især når det gælder workloads, sikkerhed og dataregler. Kom hurtigst og mest enkelt i mål med den tilpasning med Dell Technologies's skræddersyede bud på Microsoft Azure Stack HCI infrastruktur og Azure multi-cloud-økosystem:

 

  • Sikker datacenter- og Virtual Desktop infrastruktur.
  • Unikke hardware- og softwarefunktioner og Azure Arc-integrationer, der både øger og forenkler sikkerheden og overholdelse af dataregler på tværs af lokationer.
  • Integreret livscyklusadministration.
  • Automatisering af hele stakkens livscyklus, der både forenkler IT-driften og øger forudsigeligheden.
  • Integration med Azure Arc giver adgang til centraliseret administration af distribuerede IT-aktiver og workloads.
 
Alle fordelene ét sted

Få mange og andre fordele med prækonfigureret, prævalideret og skalerbar Azure Stack HCI fra Dell Technologies. Læs hvidbogen.

INFOrmation eller DEMOntration

Tal med vores eksperter

Advania er Dell Technologies Titanium Partner fordi vores datacentereksperter har skabt værdi for mange danske virksomheder og forretninger med løsninger leveret i partnerskab med Dell Technologies. Kontakt dem i dag, og kom i mål hurtigere.

Dell-Technologies_TitaniumPartner-239px