iStock-1208738316
NETVÆRK OG INFRASTRUKTUR TIL FREMTIDEN

Bliv fremtidsklar med AMD, Aruba og resten af HPEs teknologier og services

Fremtiden tilhører de mest behændige og bedst rustede. Book dagen og få et samlet svar på jeres behov for moderne IT-infrastruktur og -netværk uden flaskehalse takket være Zero Trust sikkerhedsperimeter.

HPE_Green-White Aruba_Resized AMD-Logo


EVENTET ER AFHOLDT

Sæt kryds i kalenderen den 18. januar. Mød Advania, AMD og HPEs teknologifamilie hos Astralis Nexus i København til indlæg og dialog om virksomheders behov for - og krav til - moderne IT-infrastruktur og -netværk til en verden og fremtid, hvor:

  • IT-ressourcer og -kapacitet skal følge forretningen og kunne allokeres og afregnes efter behov og forbrug
  • medarbejdere skal have sikker og altid-adgang til applikationer og data - uanset lokation og enhed
  • data skal både flyde frit og være effektivt forskanset    

Kom med både op i helikopteren og ned i maskinrummet med indlæg om fordelene ved hybride cloud-løsninger, GPU-krav til VDI-løsninger, forbrugsafregnet infrastruktur, 4. generation serverprocessorer, netværkskrav i digitaliseret verden og sikkerhedsløsninger på opgaven med at sætte data fri og samtidig hegne dem ind.

Global-Sphere-Blue-Network
VÆRDISKABENDE PARTNERSKABER

Fra teknologi til værdi - i partnerskab og samarbejde

Teknologi er et middel. Målet er virksomhedsværdi i form af mere både produktivitet og fleksibilitet og bedre konkurrenceevne. Vejen er brolagt med partnerskaber og samarbejde.

I en verden fuld af ubekendte findes der ikke forretningsgarantier, kun forsikringer. Den vigtigste af de forsikringer er det værdiskabende partnerskab og den gensidige vilje til at omsætte teknologi til værdi for virksomheder og levere løsninger på de opgaver og udfordringer, der viser sig på deres vej mod succes.

Advania er HPE platinpartner og Aruba sølvpartner. I samarbejde med virksomheder og med afsæt i vores erfaring og certificerede viden om HPE- og Aruba-teknologier og services omsætter vi løsningskrav til virksomhedsværdi.

Tre gange virksomhedsværdi

AMD-EPYC-CHIP
Advanced Micro Devices

Mere ydeevne og moderne sikkerhed

4. generations AMD EPYC-processorer™ kan levere den beregningsydeevne, I har brug for, med færre servere sammenlignet med konkurrerende løsninger. Det betyder mindre datacenterfodaftryk, bedre TCO og mere bæredygtighed.

AMD-Pensando leverer mikrosegmentering af workload og øger både hastigheden og sikkerheden - og både automatiserer og forenkler administrationen.

Advania-Danmark-HPE-Greenlake
Hewlett Packard Enterprise

Infrastruktur og netværk til fremtiden

HPE er en global IT-virksomhed med en moderne teknologiportefølje, der dækker hele vejen fra datacenteret til der hvor data produceres. 

HPE GreenLake er kapacitetssikret og forbrugsafregnet IT-infrastruktur leveret som en service. HPE Aruba skaber, sikrer og optimerer de forbindelser, som virksomheders drift og medarbejderes produktivitet afhænger af. 

Kontakt_os_Focus_Image
Advania

Nordeuropas foretrukne IT-leverandør

Advania skal være Nordeuropas foretrukne leverandør af IT til virksomheder. I dag er vi over 4.000 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge, Finland og UK, der brænder for IT og arbejdet med at omsætte teknologi til værdi. Det kræver viden og vilje, og Advania Danmarks datacenterteam har begge.

Advania er HPE platinpartner og Aruba sølvpartner.

Dagens program
08.30 – 09.00 | Morgenmad

Vi starter dagen med en kop god kaffe og en bid godt brød i cafeen hos Astralis Nexus på Vesterbrogade 3 (Tivolihjørnet).

09.00 – 09.15 | Velkomst

Advania Business Unit Manager, Datacenter, Bo Reggelsen byder velkommen og tegner de store linjer op for dagen og for de udfordringer, virksomheder og deres IT-ansvarlige står med i forhold til at være mest behændig og bedst rustet til en forretningsfremtid fuld af ubekendte.

09.15 – 09.45 | Private/Hybrid Cloud: En verden af fleksibilitet til en verden fuld af ubekendte

Virksomheder skal bruge hele værktøjskassen af muligheder for at øge deres fleksibilitet og produktivitet, uden at det øger budgettet. Private/Hybrid Cloud er én af de muligheder. Få mest kontrol med både system, datatrafik og budget, og få sikkerhed for overholdelse af egne og eksterne politikker og sikkerhedskrav.

INDLÆGSHOLDER: Brian Andersen, CTO, Hewlett Packard Enterprise

09.45 – 10.15 | Virtualisering af GPU: Nøglen til succesfuld udrulning af VDI

Design og udrulning af Virtual Desktop Infrastructure (VDI) adskiller sig fra andre virtualiseringsopgaver, og kræver en anden tilgang, fordi virtualisering af GPU adskiller sig fra virtualisering af CPU og RAM. Bliv klædt på til at levere bedre VDI og mere medarbejderproduktivitet.

INDLÆGSHOLDER: Henrik Fugmann, Enterprise Architect, Hewlett Packard Enterprise

10.15 – 10.30 | Pause

Tid til at strække benene og nyde en kop formiddagskaffe i cafeen hos Astralis Nexus.

10.30 – 11.00 | HPE GreenLake: IT-infrastruktur til tiden og afregnet efter forbrug

HPE GreenLake: IT-infrastruktur til tiden og afregnet efter forbrugHPE GreenLake er jeres egen sky, designet til egen virksomheds behov og leveret som en service. Fordelene er mange - både økonomiske, driftsmæssige og kapacitetsmæssige. Målet er mere produktivitet og fleksibilitet. Betal efter forbrug, kend prisen på udvidelser og få vished for den nødvendige kapacitet - også til udrulning af VDI.

INDLÆGSHOLDER: Stefanie Løjmand, Greenlake Category Manager, Hewlett Packard Enterprise

11.00 – 11.30 | AMD EPYC til Hybrid Cloud og VDI

Det handler om hestekræfter. AMDs 4. generation EPYC-processorer leverer enestående ydeevne og mulighed for at etablere VMware-baserede hybrid-cloud miljøer med x3,5 hukommelses- og x3,5 lagerkapacitet per vært sammenlignet med andre leverandører. EPYC overgår også konkurrenterne, når det gælder VDI og leverer x2 VSI-ydeevne sammenlignet med en tilsvarende Intel Xeon processor.

INDLÆGSHOLDER: Henrik Fugmann, Enterprise Architect, Hewlett Packard Enterprise

12.00 – 12.45 | Frokost

Vi byder på en let frokostanretning i cafeen hos Astralis Nexus.

12.45 - 13.00 | Velkommen tilbage

Advania Business Unit Manager, Datacenter, Bo Reggelsen samler op på formiddagens indlæg, samler de vigtigste læringspunkter og formulerer et afsæt for eftermiddagens program.

13.00 - 13.45 | Astralis sportsdirektør, Kasper Hvidt taler sine erfaringer fra banen og fra e-sport ind i vores verden

Ingen slagplan overlever den første kontakt med modstanderen. Den sandhed gælder både i virkeligheden og i den virtuelle verden - og den gælder i virksomheders konkurrencekamp om markedsandele. Derfor er strategi et spørgsmål om hensigtsmæssighed; om løbende (og stadig oftere) at tilpasse sig uforudsete omstændigheder, og i situationen præstere, hvad der skal præsteres for at nå vores mål.

Astralis sportsdirektør og VM- og EM medaljevinder samt OL-deltager, Kasper Hvidt deler sine erfaringer og betragtninger fra sporten og e-sportens verden, og anvender dem på virksomheders konkurrencesituation og præstationskrav.

13.45 - 14.15 | HPE Aruba portefølje af kablet og trådløse teknologier og løsninger

Én ting vi ved om fremtiden er, at antal cloudbaserede digitaliseringsprojekter og netværksafhængige enheder og initiativer bliver flere og flere. Den fremtid er allerede, og kræver tilsvarende af virksomheders netværk - både kablede og trådløse. Aruba er med helt fremme og udbyder Wi-Fi 6-baserede løsninger, der leverer op til 4x hurtigere hastigheder og mere kapacitet end Wi-Fi 5 på samme 2.4 GHz- og 5 GHz-bånd som Wi-Fi 5.

INDLÆGSHOLDER: Kim Filtenborg, Sales Specialist, Aruba

14.15 - 14.45 | HPE Aruba SD-WAN: Softwaredefineret WAN sikrer hurtigere tilpasning af netværksressourcer

At skabe værdi med - og sikre afkast på - virksomhedens investering i cloudbaseret infrastruktur, stiller højde krav til jeres WAN - både når det gælder økonomi, kontrol, pålidelighed og ydeevne.

Arubas softwaredefinerede (SD) WAN-platform gør det muligt at tilpasse netværksressourcer til skiftende behov, opnå ensartet programydeevne under alle netværksforhold og giver adgang til central administration der forener
SD-WAN, sikkerhed, routing og WAN-optimering.

INDLÆGSHOLDER: Kim Filtenborg, Sales Specialist, Aruba

14.45 - 15.00 | Pause

Tid til at strække benene og nyde en kop eftermiddagskaffe i cafeen hos Astralis Nexus.

15.00 - 15.30 | AMD Pensando: Mikrosegmentering af workloads øger hastigheden og sikkerheden

Mængden af data eksploderer, og data er den nye virksomhedskapital. Samtidig bliver data underlagt stadig flere lovkrav med tilhørende trusler om millionbøder for datalæk. Virksomheder løber teknologikapløb med IT-kriminelle samtidig med at mængden at øst-vest datatrafik nu ofte udgør op mod 75 % af virksomheders datacentertrafik. 

Traditionelle firewalls er blevet en flaskehals og efterspørgslen efter Zero Trust sikkerhedsperimeter er udbredt. AMD-Pensando præsenterer sit DSC-kort til Aruba CX 10000 switch-serie til mikrosegmentering af workloads, der øger både hastigheden og sikkerheden og både automatiserer og forenkler administrationen.

INDLÆGSHOLDER: Frank Stott, System Engineer, Aruba

15.30 - 16.00 | HPE Aruba Central: Spar tid og penge med AI-understøttet netværksadministration

Aruba Central er et alt-på-én-skærm cloudbaseret værktøj til analyse, administration og automatisering af både kablede og trådløse netværk. Nye multiredigeringsfunktioner giver enkel adgang til at udføre alt fra enkle til avancerede verificerede konfigurationer. AI-baserede værktøjer letter og accelererer arbejdet at identificere og løse netværksopgaver på forkant og på kortere tid. Der er tid og penge at spare!

INDLÆGSHOLDER: Frank Stott, System Engineer, Aruba

16.00 - Afslutning og netværking

Advania Business Unit Manager, Datacenter, Bo Reggelsen samler op på dagens indlæg, samler de vigtigste læringspunkter og byder op til netværking og muligheder for opgaver og løsninger at mødes.

Astralis-HQ-CPH-Hero
tilmemdingen er lukket

Eventet er afholdt