Om Advania

Vi mener, at IT er for virksomheder med mennesker

Vores vision er at gøre livet lettere for vores klienter og hjælpe dem med at skabe værdi. Vi mener, at IT er for virksomheder med mennesker, hvor værdi skabes af mennesker for mennesker. Det skal gøres gennem langsigtede kunde/leverandørforhold, gensidig tillid og fælles mål er en kritisk succesfaktor.

At skabe værdi for kunder er et spørgsmål om både at ville og kunne.

 


Vores hoved fokusområder:

Managed Services

Advania tilbyder en række administrerede tjenester (driftstjenester) som vi kalder Managed Services, hvor kunder kan aflastes med specifikke it-operationer. Det betyder, at Advania påtager sig løbende ansvar for drift, administration, overvågning og styring af udvalgte it-systemer, tjenester og funktioner. Alle tilfælde er brugertilpassede og skalerbare og Advania tilpasser serviceniveauaftalerne til kundens behov.

IT-infrastruktur og integration

Advania tilbyder løsninger til it-infrastruktur, integrationsprojekter, konsulentbistand og produktsupport. Advania har datacenterløsninger, it-platformprojekter, virtualiseringsløsninger, løsninger fokuseret på identitet og adgang. Vi fokuserer på udvikling, integration og support af både software og hardware. Højt erfarne it-arkitekter og konsulenter gør Advania til Nordens mest erfarne udbyder af it-infrastruktur og integrationstjenester.

 

 

Professionelle services

Advania leverer en bred vifte af professionelle tjenester så som konsulenttjenester, softwareudvikling, eBusiness-tjenester og infrastrukturløsninger til private og offentlige organisationer, både lokale og internationale kunder. I de mest krævende tilfælde leverer Advania’s professionelle tjenester de nødvendige resultater til en vellykket it-drift.

 

Regionalt og tvær-nordisk fokus

 

Strategiske ydelser på både lokale og tvær-nordiske markeder som inkluderer Managed Services (drifttjenester) og infrastrukturrådgivning, og grænsekrydsende tilbud med fokus på datacentertjenester, kommunikationscentre og en unik, altomfattende cloud portal.

 

 

 

 
Advania findes i følgende lande:

 

Advania Danmark

Advania i Danmark startede som en danskejet IT-virksomhed (tidl. Kompetera A/S), som har tænkt i it-løsninger siden starten. Virksomheden har hjulpet kunder med at skabe stabil IT-drift gennem konsulentydelser, infrastrukturløsninger til datacentret samt levering af hardware. Derfor var det et perfekt match da Advania Gruppen i 2019 købte virksomheden, som sit danske fundament og som dermed fuldendte planen om at blive et fuld-nordisk IT-sellskab.

?i