Hjemmearbejdsdage


Webinaret har været afholdt

Produktive og datasikre hjemmearbejdsdage med Windows Virtual Desktop og Citrix Cloud

Produktivitet handler om forholdet mellem indsats og resultat. For stadig flere medarbejdere og gælder, at det forhold afgøres af altid og sikker adgang til applikationer og data.

At medarbejdere går på arbejde hjemmefra og er lige så produktive som på arbejdspladsen har været omgærdet af mistroiskhed. Pludselig blev det en nødvendighed og nu kigger vi ind i hjemmearbejde som en mulighed for alle og derfor en almindelighed. Corona-krisen udviklede sig aldrig til en produktivitetskrise, tværtimod. Erfaringer og analyser viser og dokumenterer, at mange medarbejdere er mere produktive, når de arbejder hjemmefra. Virksomheder og kommuner vælger at gøre hjemmearbejdsdage til en del af deres strategi.*

*) 

Rambøll konkluderer i deres rapport IT in Practice, at flere hjemmearbejdsdage som følge af Corona-krisen har øget virksomheders produktivitet.

Dansk Erhverv konkluderer, at Øget hjemmearbejde kan give 14,2 milliarder kroner i samfundsøkonomisk gevinst.

Kommuners erfaringer med hjemmearbejde under Corona-krisen er så gode, at flere skal arbejde fast hjemmefra.

Firmaet Dropbox har på basis af en undersøgelse bestilt af virksomheden selv - og gennemført af The Economist - meddelt, at Dropbox nedlægger alle sine kontorer og flytte samtlige medarbejdere til hjemmearbejdspladser.

Kommende Citrix webinarer:

Citrix Webinarer 2021

Kommende Advania webinarer 2021:
Onsdag den 21. april kl. 11-12
Onsdag den 19. maj kl. 11-12
Onsdag den 22. september kl. 11-12
Onsdag den 24. november kl. 11-12

 

 

Christian Almind

Area Manager | Cloud & Workplace
E: christian.almind@advania.dk
M: 2189 8803
?i