HP

HP GOLD Partner

Som HP GOLD Partners har vi i samarbejde med HP specialiseret os på bestemte kompetencefelter. Når Kompetera er HP GOLD Partnere, er vi specialister og kan levere dybdegående ekspertise i udvalgte områder af HP's teknologi til vores kunder. Hver af vores certificerede specialiseringer har sine egne kvalifikationskriterier og fordele, som vi deler med vores kunder.

Disse specialiseringer gælder udelukkende forhandlere med HP GOLD Partnere, og er samtidig en måde at få adgang til endnu større fordele fra HP. Fordele som kan videregives til forhandlerens kunder.


Hvorfor skal du vælge en HP Partner Specialist?

HP-specialister har gennem træningsforløb og certificeringer opnået HPs højeste grad af tillid, med kvalifikationer på teknologi til rådighed for dit it-miljø.

HP Specialister har opfyldt de strengeste HP-kriterier for at give din virksomhed komplette, tilpassede løsninger. HP-Specialister arbejder dagligt hånd i hånd med HP for at sikre, at du har adgang til de mest avancerede teknologier, der leveres med en klar og langsigtet investeringsafkast.

?i