Windows 365: Click-and-go Cloud PC


Windows 365: Click & Go Cloud PC
- fordi Azure klarer det meste


   Torsdag den 30. september kl. 11
   Varighed: ca. 40 minutter


  Vises formularen ikke dette grå felt, kan den tilgås her

 

Læs mere om Advania Virtual Workplace

Den store udfordring i al succesfuld teknologiudvikling er at lykkes med at gemme kompleksiteten væk bag et velfungerende interface, som er alt brugere behøver at vide for at anvende og skabe værdi med teknologien.

Windows 365 er en Click-and-Go Cloud-PC løsning, fordi Azure klarer det meste. Brug musen til at tildele og administrere Windows-licens og den størrelse vCPU, RAM og lageringsplads, som den enkelte medarbejder behøver. Alt det komplekse klarer Azure.

Windows 365 bygger på Azure Virtual Desktop, men er prækonfigureret, og kræver ikke VDI-viden. Windows 365 administreres med Microsoft Endpoint Manager. Medarbejdere får sikker og altid-adgang til deres desktop, applikationer og data via browser eller RDS-klient. Alle data gemmes i skyen.

Mød Advania Danmarks Workplace & Cloud specialist, Christian Almind og Azure specialist, Kåre Schmidt til en gennemgang og demonstration af Windows 365.

Sæt kryds i kalenderen den 30. september kl. 11.00

Sådan foregår processen
Når du har udfyldt formularen, vil du modtage en bekræftelsesmail med at vi har registreret din tilmelding. I denne vil der endvidere være mulighed for at gemme aktiviteten i din kalender. – Dette vil vi anbefale at du gør.
Dagen før webinaret sender vi en påmindelse. I både påmindelse og kalenderinvitationen ligger det link som du skal bruge, når du skal tilgå selve webinaret.
Log gerne på et par minutter før, så du kan være klar, når vi starter selve webinaret.
Har du problemer er der altid hjælp at hente. Få support

Efter endt session, vil du dagen efter modtage en kort opfølgningsmail. Dog sender vi efterfølgende også en samlet mail hvori vi har fået samlet alle detaljerne fra webinaret, samt et YouTube-link til videoen.

 

Mød Advania Danmarks Workplace & Cloud specialist, Christian Almind og hør om alle mulighederne med Virtual Desktop Infrastructure for altid og sikker adgang til applikationer og desktops. Fordelene er for alle.

Christian Almind

Area Manager | Cloud & Workplace
E: christian.almind@advania.dk
M: 2189 8803
?i