Teamviewer Support

Advania tilbyder 24/7 online support

Har du en brugersupportaftale med Advania og har du brug for support, så klik på “START SUPPORT” i dialogboksen.

Firefox: Åbner TeamViewer som popup. Vælg: "Gem fil", og klik på den lille blå pil oppe i højre hjørne af dit vindue, og åben filen.
Chrome & EdgeÅbner TeamViewer som program nede i venstre hjørne. Åben filen og
For alle browsere gælder det at du skal tillade appen adgang.

IT-brugersupport er en opgave for dem, som gerne vil

Advania telefon- og mailsupportere er supportere fordi, de har valgt at være det. De både ved, hvad de taler om og forstår at få it-brugere i tale. Deres evne til at lytte og spørge gør dem i stand til at løse brugerproblemer hurtigere og mere effektivt.

Når arbejdspladser bliver digitale og softwaredrevne, bliver effektiv brugersupport viksomhedsnødvendig. En brugersupportaftale med os er en sikkerhed for, at tiden bliver brugt mest effektivt, og at I får mest værdi for pengene.

?i