IT-sikkerhed

Advania er en rådgivende partner inden for IT-sikkerhed, hvor enkelthed er i fokus. Vi leverer Security as a Service, ressourcer og banebrydende ekspertise og sikrer produktforsyning, når det er nødvendigt.

Ved hjælp af førende teknologier, platformsløsninger, services og strategiske partnerskaber tilbyder vi nøje udvalgte løsninger, der er skræddersyet til hvert unikt kundebehov. Fokus er på langvarige relationer og at levere markedets bedste service.

Sybersecurity-Advania-SOC
Din sikre sikkerhedspartner

Vi hjælper dig med at beskytte din virksomhed

I takt med den øgede digitalisering vil der også være et højere krav til sikkerhed.

Cyberkriminalitet og trusler mod virksomheder og organisationer er steget markant de seneste år, hvorefter indtrængen er blevet stadig mere komplekse samt svære at opdage. Det er ofte blevet en bekostelig historie, både økonomisk og omdømmemæssigt, for virksomheder, der er blevet ramt. Der er ingen tegn på, at udviklingen vil vende, men virksomheder og organisationer vil snarere blive tvunget til i stigende grad at beskytte deres drift både teknisk og organisatorisk.

Advania er en sikker partner for din cybersikkerhedsvirksomhed. Vi tror på langvarige relationer og kan hjælpe dig med alt fra rådgivning til tekniske løsninger. Alt sammen for at du kan tage det næste skridt på rejsen mod en øget grad af modenhed og en mere tryg hverdag.

iStock-1018336186_virksomhetsITmiljø
Vi din virksomhed

Bevidst og selvsikker

Den vigtigste og mest afgørende position, når det kommer til at beskytte din virksomhed mod cybertrusler, er opmærksomhed. Gennem bevidsthed bliver vi mere opmærksomme og vi træffer aktive valg, men det er netop her, sikkerheden i mange organisationer mangler.

Vi træner din virksomhed og giver dine medarbejdere den viden og de værktøjer, der skal til for at modstå potentielle indtrængen og angreb.

Sikkerhed_Lad-os-hjælpe-dig-AI
LAD OS TAGE OS AF ARBEJDET

Sikkerhed som en service

Alle sikkerhedsrelaterede tjenester fra Advania leveres som SECaaS (Security as a Service), hvilket for dig som kunde betyder, at vi håndterer og administrerer al underliggende hardware og software efter bedste praksis.

Som kunde får du:

  • Regelmæssige analyser og anbefalinger om tjenesten
  • Månedlige rapporter vedrørende indholdet af tjenesten
  • Regelmæssig information om ændringer i tjenesten
  • Adgang til Advanias sikkerhedsekspertise
Sikkerhed_Bad-Click
BESKYT DIG MOD malware med avancerede krypteringsfunktioner

Hærdede datakopier til alle

Ransomware-angreb lykkes, når medarbejdere lokkes til at klikke på et link eller åbne en fil, der skaffer malware adgang til virksomhedens systemer.

Data er den nye virksomhedskapital, og data er i dag kritisk for mange forretningsfunktioner og -processer. Derfor gælder 3-2-1-reglen mere end nogensinde før: 3 kopier af data på 2 forskellige medier og med 1 kopi off-site.

Vi anbefaler, at virksomheder hærder deres lokale kopi af data ved at etablere kopiering af data fra Windows til et Secure Linux Repository.

Aldig-mere-midstet-data-orange-Square
ALDRIG MEREMISTEDE MAILS

Managed Backup

Mails er blevet den foretrukne måde vi kommunikere med hinanden på. Det er dog blevet alt for let at miste dem.

Dine kunder forventer, at din virksomheder svarer, sender retur og følger op. Forsinkede, udeblevne eller bortkomne mail kan være årsag til, at dine kunder vælger at handle et andet sted.

Det koster kunder at miste mails - og risikoen er større, end de fleste tror.

Lad os komme igang

Lad os være din foretrukne partner, når det gælder data-sikkerhed