Banner-Event-Apple
EVENT | 14. december 2022

Apple iPad: Til glæde for medarbejderne og til gavn for virksomheden

Vi satte kryds i kalenderen den 14. december 2022, og mødtes med Apple i Experimentarium i Hellerup. Vi gav en bid mad - og ny viden med hjem.

CHOOSE-YOU-OWN-DEVICE (CYOD)

CYOD: Lad medarbejdere vælge enhed selv. Det gavner alle

Advania leverer produktivitetsfremme til virksomheder. Også i form af de Windows og Apple-enheder, der dækker medarbejderes både faglige behov og personlige præferencer - og som derfor gør dem mest produktive. 

Hvad er en medarbejder værd for jer? Er svaret den gennemsnitlige omsætning per medarbejder eller virksomhedens overskud per medarbejder? Eller er svaret, at medarbejderens værd for virksomheden afhænger af, om medarbejderen har de arbejdsredskaber til rådighed, som skal til for at være mest produktiv?

Alle tre svar gælder - og for de fleste medarbejdere gælder, at deres vigtigste arbejdsredskab er den enhed, der giver dem adgang til applikationer, kolleger, data og kunder. Den gør dem i stand til at omsætte deres viden og kompetencer til værdi for virksomheden.

Hos Advania ser vi det som en selvfølge at medarbejdere skal være fri til at vælge de Windows og Apple-enheder, som dækker deres både faglige behov og personlige præferencer.
52 %* af medarbejdere svarer, at de yder bedre arbejde og bliver mere produktive, når de arbejder på deres foretrukne Windows eller Apple-enhed - og ingen gør det på bekostningen af IT-sikkerheden.

*Arjan de Kok et. al. Mobility and security in the New Way of Working:
Employee satisfaction in a
Choose Your Own Device (CYOD) environment Conference paper, October 2015.


Teamwork
IDENTITET. DATA. ENHED

Sikkerhed er forudsætningen for digital funktionalitet

Sikkerhed kommer først - fordi sikkerhed er selve forudsætningen for den digitale funktionalitet, som virksomheders drift og medarbejderes produktivitet afhænger af.

Advania tæller flere end 2.500 Microsoft- specialister og -konsulenter blandt vores snart 4.500 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Storbritannien. Vi arbejder hver dag med at sikre og administrere den digitale funktionalitet, som virksomhedskunder og deres medarbejderes produktivitet er helt afhængig af.

Om enheden er fra Apple eller andre gør ikke nogen forskel for vores serviceleverance. Det som tæller og gør forskellen er løftet om moderne identitetsstyring og sikkerhedsperimeter til en forretningsverden, hvor data skal både flyde frit og være effektivt forskanset.

Advania er Nordeuropas største på Microsoft - og derfor er vi sandsynligvis også dem med den største erfaring fra effektiv og sikker administration af Apple-enheder i Microsoft-miljøer.

Experimentarium
APPLE iPAD I PRAKSIS

Mød Apple og Advania på Experimentarium i Hellerup

Den 14. december 2022 brugte vi en eftermiddag i selskab med Apple, og klædte kunder på for at kunne gavne deres virksomheder og glæde jeres deres medarbejdere.

Vi startede eftermiddagen med et 2-timers seminar, hvor en autoriseret Apple-instruktør præsenterede maskinrummet i iPad og gennemgår iOS-miljøet i forhold til professionel brug i virksomheder og til produktivitetsfremme.

Apple iPad fungerer som en sømløs gateway, der forener Apple-enheder på tværs af et virksomhedsmiljø, og takket være den både høje sikkerhed i Apples iOS, og restværdi af enheder, gør flere og flere virksomheder det muligt for medarbejdere at vælge Apple.

Vi sluttede eftermiddagen med indlæg fra Advania egen ekspert på området, Oliver Hay Schmidt. Der blev fortalt om enkel, effektiv og sikker udrulning, drift og administration af Apple iOS-enheder i et Microsoft-miljø og med Microsoft administrationsværktøjer.

Der var sat kryds i kalenderen den 14. december

Split-gray-02

Agenda

11:45 | Check-in i Experimentarium

Henvend dig i butikken ved hovedindgangen, så vil en repræsentant møde dig, og lukker dig ind i mødecenteret.

12:00 | Velkomst

Der vil være mulighed for at tage en Sandwich foran mødelokalet, hvorefter vi byder velkommen.

12:30 | Apple iPad og iOS: funktionalitet og sikkerhed i topklasse

2-timers seminar, hvor en autoriseret Apple-instruktør vil præsentere maskinrummet i iPad, og gennemgå iOS-miljøet i forhold til professionel brug i virksomheder og til produktivitetsfremme.

14:00 | Eftermiddagssødt

Sodavand, kaffe, te og vand vil være tilgængeligt gennem hele mødedagen. Lidt søde sager stilles frem kl. 14:00.

14:00 | Effektiv og sikker administration af iOS-enheder i Microsoft-miljøer

Advania IT-konsulent, Oliver Hay Smidth fortæller om enkel, effektiv og sikker udrulning, drift og administration af Apple iOS-enheder i et Microsoft-miljø og med Microsoft administrationsværktøjer.

15:00 | Tak for i dag

De sidste opsummerende ord, samt mulighed for at aftale møder.

Split-gray-down
Experimentarium2
Parkering

Cykelparkering:

Der findes cykelstativer uden for Experimentariums hovedindgang samt langs bygningen på Tuborg Havnevej. Ved bygningen langs Tuborg Boulevard er der overdækket cykelparkering. Desuden er der cykelstativer ved indkøbscentret Waterfront lige på den anden side af Tuborg Havnevej.

iStock-1261229865_crop
14. december 2022

Eventet er afholdt