Microsoft_team2
Udnyt værdien af Microsoft

Advania Danmark er Microsoft Gold Partner

Udnyt værdien af Microsoft.

Microsoft

En komplet leverandør af IT-løsninger

Vi forenkler og hjælper dig med at vokse.

Advania tilbyder komplette Microsoft IT-løsninger til private- såvel som offentlige virksomheder. Ved hjælp af førende teknologi, platformsløsninger, services og vores strategiske partnerskab med Microsoft, tilbyder vi nøje udvalgte løsninger, der er skræddersyet til hvert kundebehov. Fokus er på langvarige relationer og at levere markedets bedste service.

Vi fokuserer på at optimere dine forretningsområder
Advania er opdelt i flere forskellige forretningsområder. Du vil kunne se en større værdi i at købe licenser hos en Microsoft Guld Partner, hvor det er muligt at stille krav, i stedet for selv at eje produktet eller selve ydelsen. Du er helt unik hos os, og vi kan tilpasse os jeres specifikke behov.

cloud-ikon

Cloud integration

Tjenester som Microsoft 365 giver virksomheden adgang til af moderne applikationer, leveret "som en service". Vi forenkler adgangen til tjenester gennem "Single Sign-on", og vi sikrer informationen gennem automatiseret adgangsstyring og multifaktorgodkendelse.

kontakt os
streamline-icon-cursor-hexagon

MFA (Multi-factor authentication)

Vi rådgiver dig gennem de forskellige muligheder, så som: Windows Hello, Microsoft Authenticator, Software-kendetegn, Hardware-kendetegn, FIDO2-sikkerhedsnøgler.

Kontakt os
Advania-Man-Riding-a-Bike-in-the-City
udrulning af Azure-sikrede Windows 10 enheder

Microsoft AutoPilot

Microsoft AutoPilot er ambitionen om automatiseret opsætning og udrulning af Azure-sikrede Windows 10 enheder. Lenovo var den første Microsoft OEM PC-partner til at integrere med Windows AutoPilot funktionalitet.

Når PC’en ankommer til slutbrugeren er alle konfigurationsindstillinger allerede uploadet til skyen. Slutbrugeren skal blot logge på. og give it-afdelinger muligheden for at automatisere udrulning og administration af Windows 10 enheder.

Enhederne præregistreres i kundens AD ved scanning af PKID-nummer, som nu fremgår af label på emballagen, og kan således leveres direkte til bruger, der logger på og selv kan foretage reset om nødvendigt.

Erfaringer med AutoPilot taler deres tydelige sprog: 90 % færre image-omkostninger og 75 % mere produktivitet.

Kontakt os

Tag fat i vores specialister

Business Area Manager

Oliver Hay Schmidt

Project Manager & Microsoft Presale Specialist

Mathias Weis