Guy-using-Laptop3
Hold ønskelisten hemmelig

Gem følsomme oplysninger

Din fortrolige sikkerhedspartner

Beskyt hele virksomheden mod cybertrusler

Det er ikke til at vide hvem der står bag, men stadig flere bliver ofre for avancerede IT-angreb. Vi hjælper alle virksomheder med rådgivning, ekspertise og skræddersyede løsninger for at sikre, at følsomme oplysninger bliver i virksomheden. 

Vi tænker, at du stiller høje krav til sikkerheden for at beskytte dit IT-miljø mod cybertrusler og angreb. Det matcher godt med, at vi er eksperter inden for cybersikkerhed, informationsbeskyttelse og identitetsstyring. Sammen arbejder vi proaktivt for, at din virksomhed tager det næste skridt mod en sikker techhverdag.

Vi hjalp blandt andet en kendt familievirksomhed med rådgivning, ekspertise og skræddersyede løsninger for at sikre, at følsomme oplysninger bliver i virksomheden. Ønsker du at opnå samme tryghed, er vi her også for dig. 

Gør det enkelt at forbedre sikkerheden

Udnytter du sikkerhedspotentialet med Microsoft 365?

Microsoft 365 er en af verdens mest anvendte skyplatforme til digitale arbejdsområder og har flere indbyggede sikkerhedsfunktioner.

Hvis du ønsker at forbedre sikkerheden i din virksomhed, kan første skridt være at gennemgå tjeklisten med de otte vigtigste områder, du skal have styr på. 

IT-for-all-needs-threat-Hero
Kan din sikkerhed holde til et cyberangreb?

Læs hvad 'Purple Teaming' er

Vores svenske kollega; Omar Totangy forklarer i sin Blog, hved Purple Teaming er inden for cybersikkerhed.

Lad vores ekspert i Danmark analysere og forbedre IT-sikkerheden i din virksomhed ved hjælp af simulerede angreb for at identificere, om der er svagheder. 

Rapport om datahåndtering

Beskyt dine data i en digital verden

Sikkerhed er og skal være et prioriteret område i din virksomhed. Vi oplever, at mange er udfordret på balancen mellem digitalisering og sikkerhed – og på den bedste processtyring af de to. Gælder det også dig?

Rapporten forklarer dagens udfordringer med datahåndtering. Du får konkrete eksempler på, hvordan du beskytter dine data, og hvilke fordele det giver dig. I rapporten kan du også læse om, hvornår og hvorfor det kan være en god idé at få datahåndtering som en tjeneste.

Rapporten er pt. på svensk. 

Truslen fra påskeharen

Selveste Julemanden og hans familie havde brug for eksperter fra Advania, til at sikre deres følsomme oplysninger.

Vi hjalp den lille kendte familievirksomhed med at deres oplysninger forblev inden for virksomheden.
video cover

Sådan bør du arbejde mod cybertrusler i din virksomhed

Beskyt din virksomhed

Vi kan hjælpe dig.
Det er sikkert.