Advania-Datacenter
DATACENTER

Fordi fremtiden er softwaredreven og -defineret

I dag er alle virksomheder softwarevirksomheder – også dem, der ikke sælger software. Efterhånden som forretninger bliver stadig mere softwaredrevne og IT bliver stadig mere softwaredefineret, bliver evnen til 24/7 og sikker afvikling af drifts-, forretnings- og brugerapplikationer helt afgørende.

advanias eget datacenter team

Advania har 15 års erfaring med at konfigurere og implementere den IT-infrastruktur, der er basis for virksomheders værdiskabelse.

Vi bygger broer mellem teknologimuligheder og kundevirkeligheder og designer løsninger, der sikrer effektiv afvikling af applikationer og giver mest IT-for pengene.

Vi har anerkendt viden om IT-infrastruktur
Vores teknologipartnere tæller HP, Lenovo, Ubiquiti, Veeam og Microsoft. Derudover sælger og rådgiver vi også inden for andre mærker som Dell, IBM, Nimble, EMC, Symantec og Cisco – samt Eaton og APC på strøm.

Vores konsulenter og specialister er alle certificeret på højt niveau.

Med hele vejen fra mulighed til virkelighed


Kravet til fremtidens virksomheds-IT er ikke til at misforstå: Det skal kræve færre ressourcer at levere den IT, virksomheden og forretningen har behov for. Og fordi de behov ændrer sig efterhånden, og i takt med, at markedet og kunders præferencer ændrer sig, skal IT-afdelingen og serviceudbuddet være lige så fleksibel og omstillingsparat, som forretningen er nødt til at være for at være konkurrencedygtig. Og derfor er forventningen også, at IT skifter fra at være en overvejende kapitalomkostning til at kunne finansieres over driften.

Female-and-male-looking-at-laptop-AI2
Blue-Light
få indfriet de store forventninger

Vejen til at indfri de store forventninger er brolagt med standardisering, skybaserede tjenester, softwaredefineret infrastruktur og nytænkning af IT-organisationens rolle og funktion.

For enden af den vej venter evnen til at levere automatiseret og brugerbetjent udrulning og drift af digitale arbejdspladser, selvbetjent infrastruktur efter behov og som driftsomkostning, samt lineær og horisontal skalérbarhed som reducerer kapitalbinding og eliminerer behov for at forudsige kapacitetsbehov.

Alt mens teknologimulighederne bliver flere og flere

Samtidig med at forventningerne til IT-afdelinger bliver højere og højere bliver udfordringerne med at omsætte de muligheder til virkelighed større og større.

For de fleste virksomheder gælder, at forretningen har flere forventninger til IT-afdelingen, end den kan faktisk kan indfri. Det kan skyldes økonomi, organisation, IT-gæld eller andet. Uanset årsagen er det dén og forretningens særkende, der definerer vejen til succes, ikke de teknologier, som vejen er brolagt med.

Advanias løsningsarkitekter, netværksspecialister, Microsoft MVP’er og eksperter på storage, backup og gendannelse af data er vores kunders garanti for fleksibel og skalérbar IT-infrastruktur til en ukendt forretningsfremtid.

At sikre sig pålideligt og tilgængeligt data
Vi ser at behovet for virksomheder der vil sikre sig pålideligt og tilgængeligt data, er fortsat stigende og behovet evalueres konstant. Der ønskes en sikkerhed for at datacenter er moderne og altid ajourført, samt fleksibelt nok til at imødekomme fremtidens behov.

Strege krav til sikkerhed, tilgængelighed og måske på flere forskellige geografiske placeringer op operationer.
Datacentret er ofte i øverste ledelses interesse, og måske deles i andre interne mål- og arbejdsgrupper. Et datacenter spiller en kritisk integreret rolle i at sikre virksomhedens forretningsdrift, og skal fungere uden afbrydelse.

Flere større virksomheder vælger at outsource datacentret for at opnå en stabil og sikker struktur til faste lave budgetterede omkostninger, i en lang periode fremadrettet.

Få en rapport – kvit og frit!

Kom i gang her og nu. Det koster dig ikke noget

Analysen bliver HPE CloudPhysics faciliteret af vores dygtige infrastruktur specialister. Du får en rapport med konkrete anbefalinger i hånden, der kortlægger, om du kører dine workloads de rigtige steder, og hvordan du kan optimere dine IT-ressourcer uden at overprovisionere.

Vil du afdække forbedringspotentialet, flaskehalse og lignende issues, skal du booke i dag.

greenlake

Forbrugsafregnet IT

Styrk din forretning i stedet for at drive IT.

Efterspørgslen efter forbrugsafregnede tjenester vokser eksplosivt. Det bliver mere og mere vigtigt at kunne reagere hurtigt og effektivt, ellers er risikoen at konkurrenterne løber fra dig.

Læs vores 'Tre måder forbrugsafregnet IT gør din infrastruktur til en succes'

Kunde-Case-Domea2
GreenLake kunde case

Domea optimerer sin serviceforretning

Sikrer lav husleje for sine kunder gennem HPE GreenLake private cloud leveret af Advania.

HCI

Chr. Hansen valgte at skifte til hyper-konvergeret infrastruktur med Advania

HCI (hyper-konvergeret infrastruktur) drevet af vSAN og bygget med HPE og Arista hardware.

Det var ikke hardware, der blev efterspurgt – Det var service. Ønske om en IT-infrastruktur der først og fremmest kunne understøttes af en servicemodel som selve teknologien muliggør.

Chr-Hansen-Color-Lab
Et godt overblik er det bedste grundlag for gode beslutninger

Få en gratis analyse

Lad vores eksperter kører en fuld analyse med software trænet med over 200.000 mia. datasæt fra mere end 1 mio. virtuelle maskiner.

Du skal blot stille en virtuel maskine til rådighed, hvorefter du modtager en rapport med anbefalinger.

Mød vores team

Kontakt vores specialister

Executive Director, Sales
Executive Director, Sales

Martin Nyeng Christiansen