Advania-Managed-Services_Hero

Managed Services

Det giver mening at lade andre tage sig af de opgaver, som ikke er lønsomme at håndtere selv.

Advania Managed Services er et valg af muligheder, som giver virksomheder frihed til at fokusere mere på forretningen.

Hovedområder

 • Hybridcloud
  Løsninger

  Cloud - Hosting - Support

  Foruden at være specialister i MS Office 365 og Azure, så tilbyder Advania også hosting af servere og netværksudstyr i vores moderne hostingcentre. Vores infrastruktur er placeret i datacentre i Taastrup og Glostrup, og er bygget på produkter fra HPE SimpliVity, Nimble Storage, Lenovo, Juniper, Palo Alto, VMware og Hyper-V.

 • se-advania-office-17-1920x1080
  Mød vores hold

  Konsulenter

  Hos Advania har vi ansat nogle af branchens dygtigste konsulenter. Vi kan derfor rådgive om alt fra end-user experience, til områder så som Technology Enablement, Hybrid IT, Public og Private Cloud, Digital Performance Management, Infrastructure Automation mm.

 • Aldig-mere-midstet-data-content
  Managed Backup

  Aldrig mere mistede data

  Uanset om data slettes med vilje, ved en fejl eller af en virus, er det med vores løsning blot at ringe til vores supportere. Vi tilbyder sikker og stabil backup-service baseret på Veeam-teknologi, som vi har god og stor erfaring med.

 • Advania-Danmark-IT-drift-content
  Effektiv IT-drift til virksomheder med fokus på udvikling

  IT-drift

  Efterhånden som IT bliver en integreret og uadskillelig del af både produktionen og forretningen, får IT-afdelinger nye opgaver, ansvar og prioriteter. I en verden hvor omstilling snart er den eneste konstant og konkurrencen er global, bliver IT-afdelingers fornemmeste opgave at servicere forretningen med IT-infrastruktur og afvikling af applikationer, der matcher dens markeds- og konkurrencevilkår.

 • Billede-Forside-Client
  Advania tilbyder PC som en serviceydelse

  Client-as-a-Service

  Det er fremtidens måde at handle PC.

  Flere af vores kunder fortæller, at sikker drift af digitale arbejdspladser fylder mere og mere i dagligdagen, er forbundet med mange skjulte omkostninger og flytter fokus væk fra vigtige udviklingsopgaver. – Og flere kommer til.

 • Advania-Danmark-Nyheder-ITaas-aftale
  IT as a Service

  ITaaS

  Presset på IT funktioner er steget eksponentielt de sidste par år.

  Forretningen forlanger at kunne agere hurtigt og smidigt – og kunne tilpasse ressourcer efter behov. Fokus er på applikationer, og ikke på IT-processer og IT-værktøjer. Der er behov for ’alt det under applikationerne’ som en service.

  Vi underskriver ny aftale.

Kundetilfredshed

Kundens succeshistorier

Vores kunder er vores passion, og det er det helt enkelt fordi at vi først har succes, hvis vores kunder også har det. Mange af vores kunder har valgt Advania gennem mange år, fordi der er skabt en forståelse for de kriterier som skaber fælles værdi.

Lad os hjælper dig

Ét sikkert skridt ad gangen

Tag kontakt

Kontakt vores COO

Business Unit Director

Thorkil Hansen

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!

Kom i kontakt med Advania-teamet!