Windows-Server-2022-end-support-Hero4
windows server 2022

Til alle fremtidsfokuserede virksomheder

MERE FORRETNINGSVÆRDI MED MICROSOFT

Moderne infrastruktur med Windows Server 2022

Windows Server 2022 er cloud-optimeret med hybridfunktioner og forretningsfordele i form af øget datacentereffektivitet, avanceret flerlagssikkerhed, forenklet fjernarbejde og fleksibel serverinfrastruktur.


Let at komme i gang

Windows-Server-2022-end-support-Hero6

Hybridfunktioner med Microsoft Azure

Opnå større IT-effektivitet og omkostningsbesparelser ved at udvide datacenteret til Microsoft Azure med et operativsystem der er køreklar til cloud og med hybridfunktioner.
Secure-core

Avanceret flerlagssikkerhed

Beskyt dine forretningsapplikationer og -data med sikkerhedsfunktioner i flere lag, f.eks. Secured core serveren og forbedret sikker forbindelse.
Mand på cykel

Mere sikkert fjernarbejde

Gør medarbejdere mest produktive fra hvor som helst med en platform der giver mere sikre virtualiserede apps, adgang til fjernskriveborde og forenklet administration.

Server

Moderniseret serverinfrastruktur

Transformér jeres infrastruktur og applikationer med fleksible løsninger så som softwaredefineret lagring og netværk og en moderne app-platform.

Microsoft er størst. Advania er Nordeuropas største på Microsoft. Vores knap 2.000 specialister på tværs af 6 lande matcher virksomheders behov for effektivitet og produktivitet med moderne og sikret IT-infrastruktur og digital funktionalitet.

Advania-Windows-Server-kampagne
MERE WINDOWS SERVER. MERE KONTROL

Workloads på tværs og mere kontrol med både budget og system

Skab overskud med cloud-optimerede hybridfunktioner, der udvider cloud-effektiviteten til den lokale infrastruktur.

  • Hjælp med at beskytte både infrastruktur og intellektuel ejendomsret med holistiske sikkerhedsfunktioner til at opdage or reagere på sårbarheder og nye trusler.
  • Hold medarbejderne engageret med en forbedre fjerbrugeroplevelser, der giver adgang til kraftfulde funktioner som højtydende storage og grafik.
  • Spar tid og penge ved at udstyre IT-teams med strømlinede værktøjer til serverstyring på tværs af lokaliteter og cloud.
  • Øget datacentereffektivitet og aktiv app-innovation.

Tal hybrid infrastruktur med Advanias datacenterteam - fordi succes i en uforudsigelig verden kræver både mere kontrol og bedre evne til at reagere hurtigt og med få omkostninger.

Microsoft_team2b
EFFEKTIV LICENSADMINISTRATION

Glem ikke dine klientadgangslicenser

Klientadgangslicenser (CAL'er) adskiller sig fra Windows Server softwarelicenser . CAL'ergiver brugere og enheder ret til lovligt at få adgang til en server, hvor der er installeret Windows Server 2022

  • Bruger-CAL'er: Enkelt bruger med ubegrænset antal enheder
  • Enheds-CAL'er: Enkelt enhed med ubegrænset antal brugere
  • Tillægs-CAL'er: Kræves til avanceret serverfunktionalitet