Elderly-man-with-glasses-smiling-and-using-PC-HERO-Vignet
Fokuser på din kerneforretning

Mere tid til det, der skaber værdi

IT-outsourcing som en service

Din digitale virksomhed er i vores hænder

Drift og support er ikke noget, mange virksomheder behøver at bekymre sig om. De har outsourcet det til Advania og er trygge ved vores velfungerende forretningssupport.

Nu bruger de i stedet tiden på det, de er gode til – og på det, de synes er sjovt og skaber værdi. Vil du mærke samme overskud?

Lad os tage hånd om hele eller dele af dit IT-miljø og gøre din digitale virksomhed problemfri, sikker og brugervenlig. Vælg frit fra vores brede palette af skræddersyede tjenester.

Vi sætter mennesker først i alt, hvad vi gør. Så med os som partner kan du se frem til et fortroligt og tillidsfuldt samarbejde – strategisk, taktisk og operationelt. Du kan forvente, at vi trygt og sikkert bidrager til, at du styrer virksomheden i den rigtige retning, når behov og krav fra omverdenen ændrer sig. 

Skru op for bæredygtigheden

Forbrugsbaseret IT

Med vores on-premises platform kigger du lige op i en fremtidssikret service i skyen, der giver din virksomhed en fleksibel løsning.

Fordelen ved forbrugsbaseret IT er, at du hurtigt kan ændre omfanget af digitale tjenester efter behov. Din virksomhed er ikke bundet af faste kontrakter og kan nemt oprette nye tilbud uden tunge og omstændige manuelle processer.

Lad os guide dig, så du opnår forenklet drift. 

Her er tjeklisten

Her er tjeklisten

Står du over for det strategiske valg af tjenester, du ønsker at outsource og tjenester, du fortsat vil have udført i virksomheden? Så har vi samlet en tjekliste med spørgsmål, du kan stille en potentiel teknologipartner, og hvilke overvejelser du bør gøre dig, før du træffer din endelige beslutning. Tjeklisten indeholder konkrete tips og tricks til din vellykkede IT-outsourcing. 

Model for outsourcing af IT

Gør dine valg til en succes

Første skridt mod succesfuld outsourcing er at forberede dig godt til mødet med leverandørerne. Så gør du det nemmere for dem at komme med forslag, der passer til din virksomhed.

Et godt tip er, at du beskriver selve formålet med de forskellige tjenester for virksomheden i stedet for at forsøge at beskrive, hvordan leverandøren skal producere tjenesterne.

Vi kan hjælpe dig, med tips til hvordan du kommer videre. 

 

HOLD FOKUS PÅ FORRETNINGEN VED AT OUTSOURCE IT

IT-outsourcing giver din virksomhed tryghed, fordi drift og support fungerer efter bogen – og der bliver mere tid til at fokusere på kerneforretningen.

Collegues-sitting-in-cafe-talkin-about-strategy

Vores Managed Services er et langsigtet partnerskab

Vi vil forstå dine forretningsbehov

Skab langsigtede relationer med os