Advania IT-drift

Stabil IT hver dag.

Advania-Danmark-IT-Drift

Mere IT for pengene. Og mere tid til forretningen.

I en verden, der er mere IT-afhængig end nogensinde før, er det afgørende at have en effektiv og pålidelig IT-drift. Effektiv IT frigør tid til det, der er det vigtige: jeres forretning. Både for jeres IT-afdeling, som får tid til forretningsudviklende projekter, og for jeres medarbejdere, der selvfølgelig skal have de bedste IT-betingelser for en god og effektiv arbejdsdag. 

Hos os handler det ikke kun om at holde serverne kørende og softwaren opdateret. Vi giver dig den absolut bedste oplevelse med teknologien i din virksomhed. Fra at udnytte hele Microsofts værktøjskasse til at skabe en fremtidssikret og bæredygtig arbejdsplads. I hvert fald hvad angår jeres IT-drift.

Sammen med jer sørger vi for en IT-drift, der understøtter jeres forretningsmodel, arbejdskultur, databeskyttelsesbehov, rapporteringskrav og sociale ansvar. 

Få den fulde værdi af Microsoft

Der er flere muligheder med Microsoft, end mange er klar over. Og hver uge kommer der nye til. Det er blevet et fuldtidsarbejde at bevare overblikket, og derfor har vi specialister ansat til netop det. De hjælper jer med at finde ud af, hvordan I får det fulde udbytte af jeres Microsoft værktøjer, uden at det komplicerer den daglige IT-drift. Vi rådgiver bredt om implementering og udrulning af Microsofts produktivitets-, administrations-, virtualiserings- og sikkerhedsværktøjer. Både Microsoft 365 og Windows 365.

Optimering af jeres licenser har aldrig været mere relevant

Microsofts licensbetingelser er for nylig blevet de samme som dem, der gælder generelt for resten af softwarebranchen. Det betyder, at flere Microsoft-specifikke fordele ophører. Tilpasningen omfatter både bindingsperioder, prisstruktur og justeringsmuligheder. Læg oveni dette et skift fra traditionelle licensformer til nye og mere fleksible løsninger, såsom skyløsninger. Alt sammen noget der stiller nye krav til administration af licenser. Med andre ord har en professionel gennemgang af jeres licenser aldrig været mere relevant end nu.

Virtual Workplace: Kontoret i skyen

Det er blevet et krav, at jeres vidensmedarbejdere har adgang til de værktøjer og filer, de har brug for, uanset hvor de er. Ja, ”Fremtidens arbejdsplads” kan meget vel være en, hvor medarbejdere er kreative sammen på kontoret nogle dage om ugen og arbejder fokuseret hjemmefra resten af tiden.

Vi hjælper jer med teknikken, så I er på forkant med tendenserne uden at gå på kompromis med sikkerhed og produktivitet. En nøglekomponent er vores sky-baserede infrastruktur, der skaber en fleksibel adgang til data og optimale muligheder for at samarbejde på tværs af jeres geografiske placeringer.

Device-as-a-Service: Fuld service på IT-driften

Med Device-as-a-Service (DaaS) tager vi os af alt fra indkøb, drift, vedligehold og forsvarlig bortskaffelse af brugerenheder i henhold til GDPR og jeres grønne løfter til interessenter. Det er forsvarligt og sparer jer for besvær. Samtidig sikrer det jer de bedste priser på nyt og udtjent udstyr, fordi vi har stærke relationer til førende hardwareproducenter.

Vores DaaS-pakke strækker sig fra laptops og smartphones til servere og netværksudstyr. Har I brug for at skalere op eller ned, er det ikke noget problem. Vores løsninger er fleksible. De vokser med jer og tilpasses jeres budget. Dertil får I adgang til vores eksperter 24/7. Vi overvåger jeres udstyr for at forudse problemer, inden de bliver til driftsstop. Og skulle noget gå galt, garanterer vi hurtig og effektiv fejlretning.

Lasse Borc
IT-ansvarlig, Nordkysten A/S

”Vi har været i stand til at integrere vores Lenovo tablets i arbejdsflowet, fordi den har nogle klare fordele til netop vores opgaver.
... Det er guld værd”

Kontakt os i dag, hvis du vil høre, hvordan vi med en strømlinet IT-drift kan give jeres medarbejdere de bedste IT-betingelser for en god og effektiv arbejdsdag.

Business Area Manager
Business Area Manager

Oliver Hay Schmidt

Service Sales Manager
Service Sales Manager

Anders Foged Rasmussen