Effektiv IT-drift til virksomheder med fokus på udvikling

IT-drift

Vi matcher IT-afdelingers behov for at få håndteret og overvåget almindelige drift- og supportopgaver mere effektivt. Både når det gælder backup og gendannelse af mails og data og support til både driften og organisationen, har vi erfaringen og folkene.

Advania-Danmark-IT-Drift

Efterhånden som IT bliver en integreret og uadskillelig del af både produktionen og forretningen, får IT-afdelinger nye opgaver, ansvar og prioriteter.

I en verden hvor omstilling snart er den eneste konstant og konkurrencen er global, bliver IT-afdelingers fornemmeste opgave at servicere forretningen med IT-infrastruktur og afvikling af applikationer, der matcher dens markeds- og konkurrencevilkår.

Billede-IT-drift
mere tid til at betjene forretningen

Advania kan være med hele vejen fra mulighed til virkelighed

Morgendagens IT-afdeling og dens nye og bedre muligheder for betjene forretningen, er defineret af den udvikling og de gennembrud som vi ser inden for softwaredefineret infrastruktur. 

Behovet for at standardisere og forenkle IT-driften, få mere for pengene og give IT-afdelinger mere tid til at betjene forretningen, er fællesnævneren for vore kunders krav og Advanias virke. Vi implementerer automatiseret og brugerhåndteret udrulning og drift af digitale arbejdspladser, som sparer både IT-afdelinger og medarbejdere tid, og som gør begge parter mere produktive i hverdagen.

Optimering af licensportefølje, midlertidig brug for mere serverkapacitet, ekstra database og alt det andet
Vi kan levere som selvbetjent eller betjent af os
Det bestemmer du som kunde.

Vores palet af Managed Services

I vores team af konsulenter findes den ene af kun fire danske Cloud and Data Center Management specialister med anerkendelse fra Microsoft.

Desuden består teamet af løsningsarkitekter og driftsspecialister, der er anerkendt for deres evne til at sammentænke teknologimuligheder og forretningsvirkeligheder og designe løsninger på kunders specifikke IT-opgaver og -udfordringer - både de planlagte og uforudsete.

kontakt os

Kontakt vores team

Business Area Manager

Oliver Hay Schmidt

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!

Kom i kontakt med vores danske Advania-team!

Vil du bare sige hej? Har du en anmodning? Måske et spørgsmål? Kom i kontakt med holdet! Indtast venligst dit navn, email og besked nedenfor! Vi sørger for, at den relevante repræsentant behandler din anmodning!