Fleksibel Telefoniportal

Customer Experience

Man kan kalde det kundeservice, servicedesk eller noget helt andet, men formålet er det samme: At dine kunder får hurtig hjælp på en smidig måde.

Med vores enkle og fleksible løsninger baseret på Genesys Cloud, sikres en bedre og mere relevant supportoplevelse for kunden, samt større tilfredshed for medarbejderen.

ALT SAMMEN PÅ ÉN PLATFORM

Gør kundekontakten til en oplevelse

Glæd dine kunder, inspirer dit team og byd på personalisering i enhver kundehenvendelse.

Gennem Genesys’ kontaktcenterløsninger, gør du kundekontakt til en oplevelse. Med et personligt præg og tilpassede fleksible løsninger, øges både kundetilfredsheden og dine medarbejderes viden og produktivitet.

Vi hos Advania er eksperter i call center løsninger og forstår vigtigheden i at samle alle værktøjer ét sted for medarbejderen.

Vi glæder os til sammen med dig at skræddersy en løsning, der får det bedste frem i dine eksisterende systemer, forbinder alt på én platform og dermed gør det nemmere for dine medarbejdere at yde den rette support. Fokus er på sikkerhed og problemfri sammenkobling af dine kontaktkanaler, uanset hvor dine medarbejdere og kunder befinder sig.

BEDRE OPLEVELSE GIVER BEDRE RESULTATER

Skab og oplev succes sammen

account-group-1-55x55
Strømlign dit team

Arbejd smartere med moderne løsninger og dedikeret, smart support til dine medarbejdere.

user-chat-icon
Mere personlige kundeoplevelser

Lever personlige oplevelser på tværs af kontaktkanaler for at skabe bedre oplevelser.

scalable-icon
Fleksibel og skalerbar

Digital transformation skræddersyet til dine behov med en solid platform som fundament.

button-alt
Drop alt-knappen

Med en fælles platform kan du endelig sige farvel til flere forskellige værktøjer og interfaces.

Forbind med kunder gennem empati og oplev hvordan kundetilfredsheden ændrer sig. Giv fantastiske oplevelser både for kunder og medarbejdere

collector-bank-1920x1080
Kunde case

En stabil løsning, der skaber engagement

Da det var tid for Collector Bank til at lede efter en cloud-baseret løsning til skemalægning og telefoni, investerede de i omhyggeligt forarbejde. Selve systemskiftet gik hurtigt, og takket være samarbejdet med Advania og det faktum, at personalet var aktivt involveret i hele forløbet, var det en glidende opgradering. 

Collector Bank bruger i dag Genesys Cloud til forecasting, planlægning og rapportering, og der er stor forskel på arbejdsmiljøet og medarbejdernes engagement.

ræk ud til os

Kontakt vores CX specialister

CX Presales & Product Manager

Thomas Manojlovic-Karlshøj

CX Commercial & Consultancy Manager

Jonas Gaarn Kristensen