Vores strategiske partnere

I dag er IT en del af næsten alt, og takket være digitaliseringen har vi mulighed for at vokse hurtigere, mere effektivt og mere bæredygtigt end nogensinde før.

Partners

Lenovo ISG

Advania Danmark kan levere tilpassede løsninger på Lenovo, som passer til den enkelte forretningsmodel.

Lenovo PC

Advania Danmark og Lenovo har i mange år haft et tæt og respekteret samarbejde, som har betydet at Advania Danmark i dag er et af de førende PC-leverandører på bl.a. Lenovo.

HPE

Advania Danmark har i en længere årrække samarbejdet med Hewlett Packard Enterprise, og har derigennem en grundig erfaring i de nuværende løsninger såvel som tidligere.

Aruba

Arubas løsninger er software-defined og designet den mobile brug og IoT i fokus uden, at gå på kompromis med sikkerhed.

HP inc.

Sammen med HP udnyttes og finpudses de digitale færdigheder, til at producere værdifuld ny indsigt og forbedringer til kunderejsen. Advania Danmark formår med HP, at ensarte kundeoplevelsen på tværs af flere kanaler.

Mere om HP

Cisco

Advania er en partner, der bygger en kundesuccespraksis. Advania tilbyder administrerede servicetilbud baseret på Cisco Powered Services, inklusiv strategiske tilbud.

Microsoft

Som Microsoft Gold og Silver Partner, er Advania eksperter i at håndtere dine licenser. Vi kan ydermere tilbyde ekstra services til dine løsninger, så du ikke behøver at bekymre dig om tab eller fejljusteringer. Vi tilpasser løsningen til dine behov- let og sikkert.

Mere om Microsoft

VAST Data

VAST Data platformen er hjertet i den AI-drevne verden. Advania har som den første i Danmark, indgået et partnerskab med VAST Data til at accelererer intelligent styring af tunge applikationer.

I samarbejde med VAST Data er vores mål, at få styr på de 90% ustrukturerede data, som spås til at være i virksomheder.

Mere om VAST

 

Citrix

Som kanalpartnere med Citrix planlægger, designer, implementerer og vedligeholder Advania Citrix-produkter for kunder.

Dell Technologies

Vi kan yde ekspertrådgivning på tværs af Dells teknologiportefølje. I partnerskab med Dell - og i samarbejde med kunder - konfigurer og implementerer vi løsninger, som er lige så komplekse de behøver at være, for at være effektive.

Mere om Dell Technologies

 

Fortinet

Som Silver Partners har Advania forpligtet sig til at levere overlegne sikkerhedsløsninger til vores kunder. Gennem partnerskabet besidder Advania derfor kendskab til Fortinets række af multi-threat-sikkerhedsløsninger og kan levere de løsninger. Løsninger som der passer bedst til små og mellemstore virksomheders sikkerhedsspørgsmål.

Veeam

Advania Danmark er blandt de top 10 største i Danmark & Island som har opnået Gold status som 'Reseller', og 'Service Provider. Derudover har Advania i Danmark certificerede 'Veeam Engeneers' 

Vi er del af en meget begrænset pulje af guld- og platinpartnere, hvilket altid betyder den største ekspertise, proaktive salgstilgang af Veeam-løsninger. At blive GULD er et logisk skridt på Advanias rejse for at forbedre og for at levere "best-in-class" kvalitetstjenester til vores kunder.

Lad os hjælpe dig

Kom i gang med din rejse til skyerne i dag.