Vores strategiske partnere

I dag er IT en del af næsten alt, og takket være digitaliseringen har vi mulighed for at vokse hurtigere, mere effektivt og mere bæredygtigt end nogensinde før.

Partners

Lenovo PC

Advania Danmark og Lenovo har i mange år haft et tæt og respekteret samarbejde, som har betydet at Advania Danmark i dag er et af de førende PC-leverandører på bl.a. Lenovo.

Lenovo ISG

Advania Danmark kan levere tilpassede løsninger på Lenovo, som passer til den enkelte forretningsmodel.

HPE

Advania Danmark har i en længere årrække samarbejdet med Hewlett Packard Enterprise, og har derigennem en grundig erfaring i de nuværende løsninger såvel som tidligere.

HP inc.

Sammen med HP udnyttes og finpudses de digitale færdigheder, til at producere værdifuld ny indsigt og forbedringer til kunderejsen. Advania Danmark formår med HP, at ensarte kundeoplevelsen på tværs af flere kanaler.

Aruba

Arubas løsninger er software-defined og designet den mobile brug og IoT i fokus uden, at gå på kompromis med sikkerhed.

Cisco

Advania er en partner, der bygger en kundesuccespraksis. Advania tilbyder administrerede servicetilbud baseret på Cisco Powered Services, inklusiv strategiske tilbud.

Microsoft

Som Microsoft Gold og Silver Partner, er Advania eksperter i at håndtere dine licenser. Vi kan ydermere tilbyde ekstra services til dine løsninger, så du ikke behøver at bekymre dig om tab eller fejljusteringer. Vi tilpasser løsningen til dine behov- let og sikkert.

Citrix

Som kanalpartnere med Citrix planlægger, designer, implementerer og vedligeholder Advania Citrix-produkter for kunder.

Dell

Vi kan yde ekspertrådgivning på tværs af Dells teknologiportefølje. I partnerskab med Dell - og i samarbejde med kunder - konfigurer og implementerer vi løsninger, som er lige så komplekse de behøver at være, for at være effektive.

Fortinet

Som Silver Partners har Advania forpligtet sig til at levere overlegne sikkerhedsløsninger til vores kunder. Gennem partnerskabet besidder Advania derfor kendskab til Fortinets række af multi-threat-sikkerhedsløsninger og kan levere de løsninger. Løsninger som der passer bedst til små og mellemstore virksomheders sikkerhedsspørgsmål.

Veeam

Advania Danmark er Gold Service provider
Vi var blandt de først til at sælge Veeam Licenser da produktet stadig var helt nyt, her mange år senere er det rygraden i vores managed back-Up services som vi leverer til mange danske og internationale kunder.

Vi har gennem årene rådgivet mange kunder både på on-premis installationer, samt via vores managed services

Lad os hjælpe dig

Kom i gang med din rejse til skyerne i dag.