Advania-HQ-Hero
Advania

En komplet leverandør af IT-løsninger

Vi gør det nemt at vækste med IT og tilbyder IT-tjenester med målbare resultater til private virksomheder og offentlige myndigheder i Danmark, Sverige, Island, Norge, Finland og UK

Advanias opgave

Komplette IT-løsninger

Advania tilbyder komplette IT-løsninger til virksomheder, der forenkler og hjælper dem med at vækste.

Med fokus er på langvarige relationer og at levere markedets bedste service. Ved brug af førende teknologi, platformsløsninger, services og strategiske partnerskaber tilbyder vi nøje udvalgte løsninger, der er skræddersyet til hvert enkelt kundebehov.

Advania i vækst

Målet er at vi skal være Nordens førende leverandør af IT-services.

Vores virksomhed er i vækst, og kan i dag tilbyde IT-Services i Danmark, Sverige, Island Finland, Norge og senest også UK.

Vi er vokset til at være næsten 4.000 medarbejdere, der brænder for at omsætte IT-teknologier til værdi for vores virksomhedskunder og deres forretninger.

Vores strategi er både enkel og svær: Vi skal forblive tæt på vores kunder, uanset at vi bliver større - og vi skal fastholde ambitionen om aldrig at miste en kunde. Med mere end 35 lokale kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island og UK, er vi tæt på alle vores kunder - også fysisk. Sammen forventer vi at omsætte for 11 mia. DKK i 2022.

Om-Advania-I-takt-med-omverdenen-2
Holdbarhed og kvalitet

I takt med omverdenen

IT-branchen har længe haft en særstilling ved både at være en del af problemet og en del af løsningen. Globalt har industrien en betydelig indvirkning på miljø og mennesker gennem højt energiforbrug, højt forbrug af materialer og tilbagevendende rapporter om dårlige arbejdsforhold for dem, der fremstiller produkterne.

Samtidig er en digitaliseret verden helt nødvendig for at opnå det ressource effektive samfund, vi skal bruge for at kunne give 9-10 milliarder mennesker et godt liv i 2050.

Historie

 • 2022

  Opkøb i tre lande

  Allerede i 2022 har Advania foretaget strategiske opkøb af virksomheder i Finland, UK og Norge.

  Valtti er IT-priver i Finland. Microsoft Dynamics partner Azzure IT i UK. Professional Servises udbyder i Norge. Udvider Advania med godt 200 nye kollegaer og 4 kontorer.

 • 2021

  En af de største og hurtigst voksende IT-serviceforhandlere i Norden

  Advania opkøber Hi5 i Nordsverige med 65 ansatte og styrker dermed sin tilstedeværelse i det nordlige del af Sverige med kontorer i Luleå og Umeå.

  Advania køber endvidere Visolit og bliver en af ​​de største og hurtigst voksende IT-servicevirksomheder i Norden med en samlet omsætning på over 9 milliarder SEK og 2.500 ansatte.

  Kort efter opkøbes den britiske cloud-specialist Content+Cloud, hvilket markerer den første strategiske ekspansion uden for Norden.

 • 2020

  Advania kommer til Danmark

  Efter opkøbet af  Kompetera A/S med 15 ansatte, bliver Advania en komplet nordisk aktør med lokal tilstedeværelse i hvert land.

  Kort efter fusioneres Advania Danmark med Genia ApS, og  vækster dermed hurtigt til 50 ansatte.

   

 • 2019

  Etablering i Finland

  Advania bliver etableret i Finland gennem opkøbet af Vintor og udvider dermed sine tilbud i Norge gennem opkøbet af Itello.

 • 2018

  Advania udvider sine aktier

  Via Equity køber 30% af aktierne i Advania, pro rata fra nuværende ejere.

 • 2017

  Caperio er opkøbt

  Koncernstrukturen ændres og Advania AB bliver i stedet til Advania Sverige AB. Samme år opkøbes også Caperio med sine 150 ansatte, for at styrke forretningen i klienten og datacenteret.

 • 2016

  Velkommen til Knowledge Factory

  Knowledge Factory opkøbes med tilhørende 30 medarbejdere med aktiviteter i både Sverige og Norge.

 • 2015

  Advania bliver en svensk virksomhed

  Advania bliver helt svenskejet, da svenske investorer, Nordic Mezzanine, og ledelsen køber Advania.

 • 2012

  Navnet Advania lanceres

  I 2011 træffes beslutning om at investere nordisk og den 4. april 2012 lanceres Advania AB, da Island, Norge og Sverige fusioneres. Navnet Advania kommer fra det engelske Advantage – vi skaber fordele for vores kunder.

 • 2003

  Kerfi dannes

  DataPoint og konkurrenten Virtus fusioneres til Kerfi AB.

 • 2000

  Velkommen til Novada Systems og Nordic Edge

  Novada System bliver integreret i virksomheden med sine 30 ansatte. Kort efter køber DataPoint virksomheden Nordic Edge med 15 ansatte.

 • 1972

  Velkommen til DataPoint

  Advania rejse fortsætter med Sveriges, da DataPoint Svenska AB dannes i Island med vores nuværende organisationsnummer.

 • 1939

  Vores rejse begynder i Island

  Advanias rødder går tilbage til 1939, hvor en islandsk iværksætter grundlagde et værksted for kontorudstyr i Reykjavik. I de følgende årtier blev der udviklet tre separate afdelinger i tre nordiske lande: Island, Sverige og Norge.

Kim-Lasson-Office-Hero2
KUNDEFOKUS

Værdi til alle

Vi indfrier de krav, vores kunder stiller til deres IT-leverancer og -løsninger, som skal understøtte og sikre deres effektivitet og produktivitet. Det er sådan, vi skaber værdi. Advanias salgsteam omsætter kravspecifikationer til leverancer til tiden og til hele verden, og vores rådgivere er efterspurgte, når virksomhedsbehov skal oversættes til løsningskrav. Implementering og servicelevering af stabil og sikker drift, som også overholder gældende dataforordninger står vores team af tekniske specialister for - ofte i samarbejde med deres nordiske kolleger, som tæller både Microsoft SVP og Azure specialister.

Microsoft

Som Microsoft Gold og Silver Partner, er Advania eksperter i at håndtere dine licenser. Vi kan ydermere tilbyde ekstra services til dine løsninger, så du ikke behøver at bekymre dig om tab eller fejljusteringer. Vi tilpasser løsningen til dine behov- let og sikkert.

Cisco

Som Cisco partner leverer vi komplette og tilpassede Cisco-løsninger for at imødekomme vores kunders behov. Vores Cisco-certificerede professionelle team, opfylder de strenge Cisco-krav til at understøtte hver specialisering.

Dell Technologies

En stadig mere kompleks verden viser sig også i form af stadig mere komplekse udfordringer, der kræver tilsvarende komplekse løsninger. Dem kan ingen skabe ved egen kraft. De kræver fællesskab og partnerskab.

Advania-CEO_and_Board
bestyrelsen

Ledelse og bestyrelse

Advania sporer sine rødder til tre nordiske lande, Island, Norge og Sverige. Over en længere periode genererede hvert land en afgørende komponent af det, der til sidst blev flettet til én virksomhed i 2012: Advania, som nu er til stede i flere nordeuropæiske lande.

Politikker og rapporter

Vi værner om miljøet. Det er ikke bare noget vi siger. Det er faktisk noget som ligger på vores dagsorden hver eneste dag.

Vi har forpligtet os til at overholde flere vigtige punkter, når det handler om at bæredygtighed.

NorthenEurope-Advania_updated3
VORES LOKATIONER

Kom i kontakt med en af vores lokale kontorer

Advania har ca. 35 kontorer fordelt i Danmark, Sverige, Island, Norge, Finland og UK.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!

Kom i kontakt med vores danske Advania-team!

Vil du bare sige hej? Har du en anmodning? Måske et spørgsmål? Kom i kontakt med holdet! Indtast venligst dit navn, email og besked nedenfor! Vi sørger for, at den relevante repræsentant behandler din anmodning!