Two-guys-talkin-in-Advania-Pink-Meeting_room-Narrow
Vi sætter mennesker først

Lad os udfordre og begejstre dig!

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed til bedre at kunne håndtere IT-udstyr og cybersikkerhed. 

Sammen opnår vi langsigtede, bæredygtige resultater

Intelligente IT-løsninger skræddersyet til din virksomhed

Vi hjælper både store og små virksomheder til fortsat succes. Gennem skræddersyede løsninger, proaktivitet og et fortroligt samarbejde, der bygger på gensidig tillid, effektiviserer vi sammen dine processer og arbejdsgange og implementerer innovative teknologiløsninger. Se, hvordan vi hjælper en kendt familievirksomhed med at blive en moderne digital forretning med et bæredygtigt mindset.     

FORLÆNG UDSTYRETS LEVETID

Cirkulære løsninger er den bedste løsning

Virksomheder arbejder ofte efter en fast proces året rundt, hvor vi kan hjælpe med til at kunne håndtere deres IT-udstyr ud fra en cirkulær model.

Tænk smart og bæredygtigt sammen med os, så vi f.eks. henter dit brugte hardware, når du alligevel får leveret nyt. Du kan også vælge at sælge udstyret videre, efter vi har gennemgået, rengjort og repareret det, der er nødvendigt. Så bliver dit hardware genbrugt og får nyt liv.

TÆNK HVIS PÅSKEHAREN HACKEDE ØNSKELISTEN

Beskyt følsomme oplysninger mod digitale trusler

Det er ikke til at vide hvem der står bag, men stadig flere bliver ofre for avancerede IT-angreb. Vi hjælper alle virksomheder med rådgivning, ekspertise og skræddersyede løsninger for at sikre, at følsomme oplysninger bliver i virksomheden. 

VERDENSKLASSE SYSTEMINTEGRATION

Digitaliserede processer skaber effektive virksomheder

Selvom der måske er tale om traditionelt håndværk i mange danske virksomheder, kan disse virksomheder drive fordel ved hjælp af smart automatisering og digitale strategier. 

Vi har hjulpet mange virksomheder i deres digitale forretningsudvikling og forenklet håndteringen af de store mængder data, som indsamles og behandles. Så virksomhederne kan og levere deres ydelser til tiden i hele verden.

Fokuser på din kerneforretning

Mere tid til det, der skaber værdi

Drift og support er ikke noget, mange virksomheder behøver at bekymre sig om. De har outsourcet det til Advania og er trygge ved vores velfungerende forretningssupport.

Nu bruger de i stedet tiden på det, de er gode til – og på det, de synes er sjovt og skaber værdi. Vil du mærke samme overskud

VELKENDT FAMILIEVIRKSOMHED FIK HJÆLP AF ADVANIA

Se filmen, hvor vi hjalp en velkendt familievirksomhed der har stor passion for deres arbejde.

video cover

Sådan har vi hjulpet andre passionerede virksomheder.

IT for alle behov

Hvordan kan vi hjælpe dig med at skaber mere tid til det, der skaber værdi for din forretning?