Julemanden-sammen-med-julemor
Vi sætter mennesker først

Lad os udfordre og begejstre dig!

Se, hvordan vi hjælper en kendt familievirksomhed med at håndtere IT-udstyr og cybersikkerhed. 

Sammen opnår vi langsigtede, bæredygtige resultater

Intelligente IT-løsninger skræddersyet til din virksomhed

Vi hjælper både store og små virksomheder til fortsat succes. Gennem skræddersyede løsninger, proaktivitet og et fortroligt samarbejde, der bygger på gensidig tillid, effektiviserer vi sammen dine processer og arbejdsgange og implementerer innovative teknologiløsninger. Se, hvordan vi hjælper en kendt familievirksomhed med at blive en moderne digital forretning med et bæredygtigt mindset.     

Forlæng pakkernes levetid

Cirkulære løsninger er den bedste gave

Nissefamilien arbejder efter en fast proces året rundt, hvor de får hjælp til at håndtere deres IT-udstyr ud fra en cirkulær model. 

Tænk smart og bæredygtigt sammen med os, så vi fx henter dit brugte hardware, når du alligevel får leveret nyt. Du kan også vælge at sælge udstyret videre, efter vi har gennemgået, rengjort og repareret det, der er nødvendigt. Så bliver dit hardware genbrugt og får nyt liv. 

Ønskelisten er hemmelig

Beskyt følsomme oplysninger mod digitale trusler

Selv nisser, der mere end noget andet elsker at give gaver, kan blive ofre for de stadig mere avancerede IT-angreb. Vi hjælper familien med rådgivning, ekspertise og skræddersyede løsninger for at sikre, at følsomme oplysninger bliver i virksomheden. 

Verdensklasse systemintegration

Digitaliserede processer skaber et effektivt juleværksted

Selvfølgelig er der i høj grad tale om traditionelt håndværk i juleværkstedet, men nisserne driver deres processer ved hjælp af smart automatisering og digitale strategier. 

Vi støtter nissefamilien i den digitale forretningsudvikling og forenkler håndteringen af de store mængder data, nisserne indsamler og behandler. Så kan familien producere og levere gaverne til tiden i hele verden

Fokuser på din kerneforretning

Mere tid til det, der skaber værdi

Drift og support er ikke noget, nissefamilien behøver at bekymre sig om. De har outsourcet det til Advania og er trygge ved vores velfungerende forretningssupport.

Nu bruger nisserne tiden på det, de er gode til – og på det, de synes er sjovt og skaber værdi. Vil du mærke samme overskud?

Velkommen ind i varmen

Se filmen, hvor vi hjælper en velkendt familievirksomhed der har stor passion for deres arbejde.

Sådan har vi hjulpet andre passionerede virksomheder.

IT for alle behov

Hvordan kan vi hjælpe dig med at skabe julefred hele året rundt?