Forretningsdikteret og brugerbetjent IT-infrastruktur til Chr. Hansen
HCI IT-infrastruktur vSAN 25-04-2022

Forretningsdikteret og brugerbetjent IT-infrastruktur til Chr. Hansen

HCI til Chr. Hansen: Selvbetjent IT-infrastruktur på batch-basis og som driftsomkostning.

Det her er fortællingen om hvorfor

Infrastruktur er et økonomisk grundlag. Det er den basis som økonomisk værdi skabes på. Jo mere softwaredreven og dataafhængig forretninger bliver, og jo mindre forudsigelige deres markeder og kunders præferencer bliver, desto mere afgørende bliver det, at deres IT-infrastruktur kan det som forretningen behøver for at have succes. Hvis markedet og kunderne kræver, at forretningen omstiller sig med kort varsel og gør det ofte, så skal IT-infrastrukturen kunne det. Fremtidens IT-infrastruktur skal tilpasse sig forretningen – ikke omvendt.

Chr. Hansen A/S har i 140 år udviklet fødevareingredienser til mejeriprodukter, probiotika og naturlige farvestoffer, og er en af Danmarks mest succesfulde virksomheder. I dag sælger Chr. Hansen sine produkter i hele verden, og har medarbejdere i mere end 30 lande.
Kernen i Chr. Hansens forretning er de fem hoved produktionsanlæg i henholdsvis Danmark, Frankrig, Tyskland og USA. Nøje overvågning af anlæg og kontinuerlig procesmåling med henblik på optimering af effektivitet og sikkerhed og minimering af risiko for fejl og nedbrud, er forretningskritisk og IT-afhængig.

 

Chr-Hansen-Color-Lab-logo
Evnen til hurtigt, sikkert og på batch-basis at omstille sit produktionsapparat til nye produkter og ændrede krav er afgørende for Chr. Hansens fortsatte succes i et marked hvor mere fleksibilitet til færre penge er den nye virkelighed.

Dertil kommer at Chr. Hansens opererer i en industri med masser af myndighedsregulering krav om løbende kvalificering og godkendelse af produktionsapparatet.

Derfor faldt valget på en løsning baseret på hyperkonvergeret infrastruktur drevet af vSAN og bygget med HP Enterprise og Arista hardware. Løsningen gør det lettere at implementere ny infrastruktur i en global organisation. Den er skalérbar og det eliminerer behovet for at gætte sig til fremtidige kapacitetsbehov og for at binde kapital. Opskalering kan ske horisontalt og med brug af standard server og storage produkter og vil derfor have status af en standard change, som ikke kræver rekvalifiering og ny godkendelse fra regulatoriske myndigheder.

 

 

Kort om projektet


Udfordring
Hurtig og sikker omstilling af produktionsanlæg til nye produkter og ændrede krav er afgørende for Chr. Hansens fortsatte succes – og afhænger af en mere skalérbar og fleksibel it-infrastruktur.
Løsning
Hyper-konvergeret infrastruktur drevet af vSAN og bygget med HPE og Arrista hardware som udrulles til alle Chr. Hansens produktionsanlæg.
Resultat
  1. Lineær skalérbarhed – både når det gælder hastighed og kapacitet
  2. Single-pane-of-glass administration og stor modstandsdygtighed når det gælder fejl og nedbrud
  3. Ikke længere behov for at købe kapacitet og/eller plads på forhånd for at fremtidssikre løsning (lineær skalérbarhed) betyder reduktion af kapitalomkostninger (CAPEX). Simplificeret (single-pane-of-glass) administration betyder reduktion af driftsomkostninger (OPEX).
Et godt råd fra Per Nygaard Helsbøl

"Hyperkonvergeret infrastruktur gør det muligt at starte småt, teste og tilpasse og så udrulle/skalere op efterhånden som it-organisationen omstiller sig til administration af konvergeret infrastruktur. Gør brug af den mulighed."

 


I samarbejde med Advania og HPE

For Chr. Hansen er hyper-konvergeret IT-infrastruktur først og fremmest en måde at tænke og arbejde med IT-infrastruktur på. Det handler mindre om teknologi og mere om den servicemodel som teknologien muliggør. Derfor var det afgørende for virksomhedens valg af leverandør, at den blev mødt der, hvor den tænker og arbejder fra. Det var selvfølgelig også afgørende vigtigt, at software og hardware var certificeret sammen.

Derfor faldt valget på konstellationen af HPE, vSAN, Arista og Advania.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for forretningsdikteret IT-infrastruktur og hvordan Advania hjælper virksomheder med at udnytte de muligheder, så ring eller skriv til os.

Læs også vores andre kunde cases
Tag kontakt

Tal med vores specialister