Microsoft NCE

Microsofts cloud-services og løsninger bliver samlet i én platform kaldet New Commerce Experience.

Mulighederne blev flere med Microsoft NCE.

Microsoft-NCE-Satya-Nadella-Square
Microsoft NCE

Styr på licenserne på en helt ny måde

Microsoft har lanceret NCE (New Commerce Experience) med det formål at reducere kompleksiteten og give omkostningsbesparelser til langsigtede forpligtelser, samtidig introduceres yderligere funktioner.

 • Alt på én platform
  Microsoft samler alle sine produkter - både 'seat- og 'server'-baserede licenser - på deres nye indkøbsplatform New Commerce Experience (NCE). 'Seat'-baserede CSP-produkter er tilgængelige på NCE fra 1. januar 2022. Fra 1. marts 2022 kan produkterne kun købes på NCE. (Microsoft kan vælge at ændre datoerne)
 • Samme licensbetingelser som andre
  Microsofts licensbetingelser tilpasses dem, der gælder generelt og for resten af softwarebranchen. Det betyder at flere Microsoft-specifikke fordele ophører. Tilpasningen omfatter både bindingsperioder, prisstruktur og justeringsmuligheder.
 • Office/Microsoft 365: Flere funktioner - ny pris
  Microsoft har løbende og gennem de seneste 10 år tilføjet en række apps og avancerede bruger- og sikkerhedsfunktioner til Office/Microsoft 365. Nu slår den udvikling for alvor igennem på prisen.
  Mulighederne blev flere med Microsoft NCE.
high-angle-view-of-multicultural-businessmen-looki-2021-09-08-22-58-29-utc
Vi kender licenser og deler med glæde den viden

Dine licenser er vores fokus

Digitalisering og et skift fra traditionelle licensformer til nye og mere fleksible løsninger, såsom skyløsninger, stiller helt andre krav til administration af licenser. Gennemgang af dine licenser har aldrig været mere relevant end nu.

 

happy-man-and-girl-looking-at-laptop-screen-2022-01-28-02-29-25-utc
Vidste du det?

Måske kan vi halvere dine licensomkostninger

Advania's licenshold arbejder med både den offentlige og den private sektor og besidder avanceret ekspertise inden for området. Vi er drevet af at forstå din virksomhed og finde den bedste løsning til din virksomhed.

Advania Danmark er faktisk blandt landets største Microsoft licens leverandører, og har lang erfaring med at rådgive og guide kunder til mere effektive løsninger med store økonomiske besparelser.

Bliv kontaktet

Lad vores Microsoft specialister kontakte dig

Vil du gerne have styr på dine Microsoft licenser nu og i fremtiden, vil det være værd med en snak med vores Microsoft specialister.

De vil kunne gennemgå hvilke licenser du har, og give dig indsigt i hvilken løsning som passer til din virksomhed, i dag og i fremtiden.

Slip for at besværlig administration, og få os til at give dig overblikket tilbage.