Microsoft_Team-Hero2
Microsoft

Få Advania som Microsoft partner

Vi er Microsoft Guld Partner

Bruger I Microsofts løsninger i dagligdagen, er det værd at overveje et samarbejde med Advania som jeres Microsoft partner. Hele Advania-koncernen har i alt omkring 4.500 ansatte, hvoraf lige omkring 2.000 af dem er Microsoft konsulenter. Så det er altså et område, vi er helt igennem specialiserede i.

I indgår et samarbejde med os som jeres Microsoft partner, drager I nytter af den viden, relation og forhandlingsstyrke vi som Microsoft Guld Partner har opbygget over årene. I får den optimale løsning og kommer på forkant med de seneste lanceringer i Microsoft-universet.

Som jeres Microsoft partner håndterer vi desuden alle jeres licensbehov og -forpligtelser. Noget der er blevet særlig relevant, efter Microsoft fik nye licensbetingelser med lanceringen af ”New Commerce Experience” (NCP). Advania gør det nemt for jer at finde rundt i de nye licensbetingelser, og måske endda skære en stor bid af jeres licensomkostninger. Vi har før halveret kunders omkostninger til Microsoft licenser.

Få fuldt udbytte af Microsoft

Microsoft_Team-Hero-LightBlue
vi kan og vil mere

Bedre service og maksimal værdi af dine Microsoft-produkter

Med vores fælles kræfter i Advania, kan vi tilbyde en endnu bedre service og hjælpe dig med at maksimere værdien af din investering i Microsoft-produkter. 

Vores professionelle team sikrer, at dine Microsoft-produkter bliver hurtigt og korrekt implementeret, hvilket minimerer nedetid og unødige forstyrrelser i din forretning.

Vi tilbyder løbende teknisk support og fejlfinding, så du hurtigt kan løse eventuelle problemer og maksimere din produktivitet. Ved at udføre regelmæssig vedligeholdelse sikrer vi, at dine systemer altid kører optimalt.

Desuden giver vi forretningsrådgivning, der hjælper dig med at forstå, hvordan Microsoft-teknologier kan understøtte din forretning og strategi. Vi arbejder tæt sammen med dig om at planlægge og forberede fremtidige teknologibehov og licensopgraderinger.

Hos os får du mere værdi for pengene.
Microsoft AutoPilot

Semi-automatisk udrulning af Azure-sikrede Windows 10 computere

Med Microsoft AutoPilot kan du nemt og sikkert rulle Windows 10-pc’er ud, der er sikret med Azure. Lenovo var den første i branchen til at integrere den smarte funktion, der sparer IT-administratorer for meget opsætning og tid brugt på at kigge brugeren over skulderen.

Jeres medarbejdere modtager ganske enkelt deres nye PC, hvor alle indstillinger allerede er klargjort i skyen. Enhederne præindstilles i jeres Active Directory via et unikt PKID-nummer, der findes på emballagen. Det betyder, at den kan sendes direkte til brugeren, som blot skal logge ind og er klar til at arbejde. Skulle det blive nødvendigt at nulstille, kan brugeren nemt gøre det selv.

Kort sagt, udrulning og administration af enheder sker næsten automatisk.

Værd at overveje?

Kom i gang med Microsoft

Sales Manager
Sales Manager

Anders Foged Rasmussen