LANGSOMT INTERNET kan koste dyrt

Mere internet er ikke altid løsningen

Effektivt og internet er afgørende for virksomheder, og skybaserede arbejdsprocesser må ikke forringe brugeroplevelsen.

Vores afhængighed af realtidsapplikationer som VoIP vokser, og pålidelighed er afgørende. Det kan have potentielle store konsekvenser ved pakketab og afbrydelser.

Netværk-Internet
kernepunkter

Spørgsmål, vi skal starte med at stille os selv:

sun-icon
Hvordan er brugernes forbrugsmønstre og behov?

Hvor meget internet kræver brugerne. Vi ved, at svartider på mellem 300 og 1000 millisekunder kræves for at brugere ikke oplever ventetid og for at virksomheder ikke risikerer mental context switch. Men for at kunne allokere den rette mængde bredbånd og sikre de svartider for alle, kræves data om forbrug.

press-button-icon
Hvordan er kablernes kvalitet?

Kabler fås i mange kvaliteter. Pris og kapacitet følges ad, og hvor kabler er købt for billigt, opstår der en flaskehals i internettrafikken.

Talk-icon
Hvordan er WiFi-punkterne?

Lige meget hjælper det at øge båndbredden, hvis WiFi-punkterne ikke kan levere den båndbredde trådløst videre til enheder og brugere.

Thunder-cloud-icon
Findes der flaskehalse blandt routere og switches?

Producenter angiver ofte kapaciteten på deres netværksudstyr i tilstand, hvor få eller ingen udvidelser er slået til. VLAN, DMZ og VPN reducerer enhedernes kapacitet kraftigt.

network-lan-internet-blue-cables-connected-in-network-Advania
svarene er afgørende

For at optimere netværket og sikre hurtig internetoplevelse for alle brugere, er det svarene på vores specifikke spørgsmål som er helt afgørende.

Det er lige så vigtigt at have adgang til svarene, når de er nødvendige, fordi antallet af brugere, forbrugsmønstre og teknologier ændrer sig kontinuerligt.

Snail-Slow-Internet-Microchip
Ofte er det overraskende svar - nej

Hvis langsomt internet koster forretningen penge, så haster det med at købe mere bredbånd - eller hvad?

Målinger og beregninger viser, at en 1000% forøgelse af båndbredden kun reducere svartiderne med 27%. Forklaringen er TCP/IP protokollen, der automatisk allokerer mest båndbredde til dem, der sender og modtager de tungeste filer. Løsningen er altså ikke altid mere internet men snarere optimeret internet.

Forskellen ligger i tilgangen. Det handler mindre om båndbredde og megabits og mere om at balancere forbrug og eliminere flaskehalse.

Svartider over 1 sekund øger risiko for svækket fokus og nedsat effektivitet.

Brugernes forbrugsmønster og behov?

Bestil et tjek af jeres netværk og internet

Vi gennemfører sikker installation af hardware, analyserer på data og rapporterer tilbage til jer med anbefalinger til balancering af forbrug og eliminering af flaskehalse.

Hvis jeres netværk og internet kan optimeres, så får I besked om hvor – og uden beregning. Efterfølgende aftaler vi, om installationen skal gøres permanent. Hardware og rådgivning tilbydes i to versioner til henholdsvis SMV’er og store virksomheder.

Mulighed for Managed Løsning

Som at have et netværk på abonnement, administreret af nogle af branchens bedste eksperter på området.

Fuldt trafikoverblik, helt ned til enkelt bruger.

Hør mere om vores brugertilpassede serviceløsninger.

Netværk_Managed_Løsning-AI
bliv kontaktet af en af vores specialister

Start dialogen i dag

Vores dedikerede og passioneret netværkseksperter er klar til at hjælpe dig med at optimere dine netværksløsninger. Med vores ekspertise og erfaring i netværksteknologi kan vi tilbyde rådgivning og sparring, der hjælper dig med at forbedre dit netværk på alle niveauer.

Vi lytter til vores kunders behov og krav, og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til deres unikke situation. Kontakt os i dag for at starte dialogen om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dit netværk.