Langsomt internet koster

Mere internet er ikke altid løsningen

Hurtigt nok internet er et ufravigeligt virksomhedskrav. At workloads lægges op i skyen, må ikke påvirke brugeroplevelsen. Når den tid, det tager en applikation at svare er længere end 1 sekund, stiger risikoen for det, som psykologer kalder for mental context switch; opmærksomheden svækkes, fokus skifter og effektiviteten falder.

Samtidig bliver vi stadig mere afhængige af realtidsapplikationer – både VoIP, alarmer og andre terminaler. De kræver kun lidt, men pakketab og udfald koster meget.

find ind til kernepunkterne

De spørgsmål, vi skal stille os selv og starte med, er:

sun-icon
Brugernes forbrugsmønster og behov?

Hvor meget internet kræver brugerne. Vi ved, at svartider på mellem 300 og 1000 millisekunder kræves for at brugere ikke oplever ventetid og for at virksomheder ikke risikerer mental context switch. Men for at kunne allokere den rette mængde bredbånd og sikre de svartider for alle, kræves data om forbrug.

press-button-icon
Hvad med kablerne?

Kabler fås i mange kvaliteter. Pris og kapacitet følges ad, og hvor kabler er købt for billigt, opstår der en flaskehals i internettrafikken.

Talk-icon
Og WiFi-punkterne?

Lige meget hjælper det at øge båndbredden, hvis WiFi-punkterne ikke kan levere den båndbredde trådløst videre til enheder og brugere.

Thunder-cloud-icon
Findes der flaskehalse blandt routere og switches?

Producenter angiver ofte kapaciteten på deres netværksudstyr i tilstand, hvor få eller ingen udvidelser er slået til. VLAN, DMZ og VPN reducerer enhedernes kapacitet kraftigt.

network-lan-internet-blue-cables-connected-in-network-Advania
svarene er afgørende

For at optimere netværket og sikre hurtig internetoplevelse for alle brugere, er det svarene på vores specifikke spørgsmål som er helt afgørende.

Det er lige så vigtigt at have adgang til svarene, når de er nødvendige, fordi antallet af brugere, forbrugsmønstre og teknologier ændrer sig kontinuerligt.

Snail-Slow-Internet-Microchip
Hvis internettet er langsomt

Hvis langsomt internet koster forretningen penge, så haster det med at købe mere bredbånd - eller hvad?

Det korte og (ofte) overraskende svar er ‘nej’.

Målinger og beregninger viser, at en 1000% forøgelse af båndbredden kun reducere svartiderne med 27%. Forklaringen er TCP/IP protokollen, der automatisk allokerer mest båndbredde til dem, der sender og modtager de tungeste filer. Løsningen er altså ikke altid mere internet men snarere optimeret internet.

Forskellen ligger i tilgangen. Det handler mindre om båndbredde og megabits og mere om at balancere forbrug og eliminere flaskehalse.

Brugernes forbrugsmønster og behov?

Bestil et gratis tjek af jeres netværk og internet.

Vi gennemfører sikker installation af hardware, analyserer på data og rapporterer tilbage til jer med anbefalinger til balancering af forbrug og eliminering af flaskehalse.

Hvis jeres netværk og internet kan optimeres, så får I besked om hvor – og uden beregning. Efterfølgende aftaler vi, om installationen skal gøres permanent. Hardware og rådgivning tilbydes i to versioner til henholdsvis SMV’er og store virksomheder.

Mulighed for Managed Løsning

Som at have et netværk på abonnement, administreret af nogle af branchens bedste eksperter på området.

Fuldt trafikoverblik, helt ned til enkelt bruger.

Hør mere om vores brugertilpassede serviceløsninger.

Netværk_Managed_Løsning
Netværks- og internetspecialist

Tag fat i vores specialist

Salgschef

Henrik Güsmer-Riggelsen