Advania Danmark modtager Hitachi Vantara
pris Award 06-07-2023

Advania Danmark modtager Hitachi Vantara "Emerging partner Award"

En onsdag eftermiddag på kontoret i Herlev, kom der besøg fra Hitachi Vantara, hvor nogle af repræsentanterne havde noget med i favnen.

Alle på kontoret blev samlet for at fejre udleveringen af en award. En anerkendelse på hårdt og målrettet arbejde, for vores datacenterteam. Teamet har opnået flere mål, for at awarden skulle gå til netop os.

Teamet har bland andet opnået at vinde flest nye kunder på infrastruktur. Kunder som gennem os har fået opdateret hardware i deres Datacentre. Servere og Storage er blevet udskiftet eller optimeret, med produkter fra Hitachi.

Idet Advania som organisation, samlet arbejder målrettet mod en fremtid ved smartere brug af teknologier, passer denne fornemme pris perfekt ind i, hvordan kunder såvel som producenter er med til at optimere IT-infrastrukturen på mere bæredygtig måde.

At Advania også opnåede betydelig vækst gennem strategisk vigtige kunder, og højeste ROI på marketingkampagne, var yderligere del-mål, for vi kunne være eneste forhandler i EMEA som kunne løbe med prisen.

Tak til Anders Kroyer, Nicolas Gritzko, Sussie Thorenfeldt, Marianne Groth og Christian Bønnelycke for at overrække prisen til Michael Schultz og Bo Reggelsen

 

Alle nyheder >