Polaroid-Photo-of-digital-person
GDPR

Håndtering af persondata

VI BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi i Advania behandler dine personoplysninger. Personoplysninger er oplysninger, der identificerer eller kan identificere fysiske personer, og som ikke er klassificeret som særlige kategorier af oplysninger (følsomme personoplysninger).
Fysiske personer kan tilknyttes onlineidentifikatorer, som tilvejebringes af deres enheder, applikationer, værktøjer og protokoller, såsom IP-adresser og cookieidentifikatorer, eller andre identifikatorer. Dette kan efterlade spor, der, navnlig når de kombineres med unikke identifikatorer og andre oplysninger, som serverne modtager, kan bruges til at oprette profiler om fysiske personer og identificere dem.
Privatlivspolitikken er en hjælp til at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvilke former for indsamlinger vi foretager, hvad vi bruger oplysningerne til, og hvor længe vi opbevarer dem.

Vi vægter beskyttelsen af dine personoplysninger meget højt, og vi er derfor meget opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig brug af de personoplysninger, som vi indsamler. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, eller ønsker at gøre brug af din ret til at tilbagetrække dit samtykke, kan du kontakte Advanias Privacy Contact Point (PCP).

 

Kontakt Advanias Privacy Contact Point (PCP)

Vores PCP

COO
COO

Gro Arnesen-Nyhus