Advania-IT-infrastruktur-fish
IT-infrastruktur

Snarere udviklet end indviklet

Vi har de højeste ambitioner inden for levering af service og hardware
Du har brug for de smarteste løsninger, vi finder dem og accepterer de mest spændende udfordringer og arbejder med de bedste mennesker.

I en uendelig og konstant forandring

Sådan gør vi en forskel

Softwarebranchen er uendelig og konstant i forandring, hvilket udsætter virksomheder for konstante udfordringer - unikke brugeroplevelser, høj konkurrence, komplicerede identitetsstrukturer eller korte implementeringskrav for at nævne nogle få. Vores eksperter inspirerer til udvikling og gør det nemt at vokse med Advania.

Vi driver den digitale revolution fremad. Vi ser muligheden for at udfordre til forandring og sammen med vores kunder designe fremtidens teknologi. Det handler om ekspertise kombineret med drømmen om forbedring. Arbejde med kunder og medarbejdere, der skaber en wow-oplevelse

Azure Stack og GDPR. Bilde av datasenter og sky.
intelligent hosting

Vi arbejder vi med intelligent hosting

Vores ambition er den samme: Når vi indgår aftale med en virksomhedskunde om at hoste hele eller dele af deres IT-drift i vores datacenter, er det den aftale, der er den rigtige i forhold til kundens setup, virksomhed og forretning.
Internet Datakommunaiktion-1
få hul igennem

Netværk og internet

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem.
Advania-Danmark-IT-Drift
MERE TID TIL AT BETJENE FORRETNINGEN

IT-drift

Efterhånden som IT bliver en integreret og uadskillelig del af både produktion og forretning, får IT-afdelinger nye opgaver, ansvar og prioriteter.

Optimering af licensportefølje, midlertidig brug for mere serverkapacitet, ekstra database og alt det andet. Vi kan levere som selvbetjent eller betjent af os.

support i tal

Vi er her døgnet rundt, hele året

Vores IT-supportere arbejder både lokalt og internationalt. Vi har supportere som dækker hele kloden rundt, så vi kan være klar, når du har brug for det, uanset tidszone.

0 +
Antal løste support sager pr. md.
0 %
Gennemsnitlig oppetid i vores datacentre
0
Antal overvågede servere og netværks enheder
Muligheder
Online-Support
Online brugersupport

Vores telefon- og mailsupportere er supportere fordi, de gerne vil være det.

De både ved, hvad de taler om og forstår at få IT-brugere i tale. Deres evne til at lytte og spørge gør dem i stand til at løse brugerproblemer hurtigere og mere effektivt.

En brugersupportaftale med os er jeres sikkerhed for, at tiden bliver brugt mest effektivt, og I får mest værdi for pengene.

3948 4838
Advania-Datacenter
datacenter

Med hele vejen fra mulighed til virkelighed

Vi bygger broer mellem teknologimuligheder og kundevirkeligheder og designer løsninger, der sikrer effektiv afvikling af applikationer og giver mest IT-for pengene.