Advania IT-infrastruktur

Byg jeres IT-fundament med vores ekspertise.

it_infrastruktur

Advania besidder 15-års ekspertise inden for konfiguration og implementering af den IT-infrastruktur, som danner vores kunders digitale grundlag. Vores løsningsarkitekter, netværksspecialister, Microsoft MVP’er og sikkerhedseksperter er jeres garanti for smidig, sikker og skalérbar IT-infrastruktur til jeres forretning.

Gå sammen med os for at få effektiv drift af applikationer og systemer og derved maksimalt udbytte af jeres IT-investeringer. Vi kan rådgive jer inden for kendte mærker såsom Dell, IBM, Nimble, EMC, Symantec og Cisco. Samt i produkter fra Eaton og APC inden for strømforsyning.

Indgår I et partnerskab med os, får I også adgang til vores teknologipartnere, som tæller tunge navne som HP, Lenovo, Ubiquiti, Veeam og Microsoft.Her på siden har vi inddelt vores rådgivning i IT-infrastruktur i tre overordnede områder: 

 

Intelligent hosting

Intelligent Hosting: Sikkert, Smart, Skalérbart

Mange virksomheder kan have gavn af intelligent hosting. Særligt dem, der har skiftende trafikmønstre eller komplekse hostingbehov.

Intelligent hosting er en form for hosting, hvor teknologi som kunstig intelligens (AI) og maskinlæring bruges til at automatisere, optimere og forbedre hostingmiljøet. For eksempel kan intelligent hosting bruge AI til at overvåge netværkstrafikken og identificere unormale aktiviteter, hvilket hjælper med at forhindre sikkerhedsbrud. Eller intelligente hostingmiljøer kan skalere op eller ned automatisk afhængigt af trafikbelastningen for at sikre, at websteder eller applikationer forbliver tilgængelige og responsive.

Gevinsterne er altså mange, herunder større fleksibilitet, pålidelighed, sikkerhed, ydeevne og omkostningseffektivitet i IT-infrastrukturen.

Netværk og internet

Langsomt internet kan koste dyrt. Men højere hastighed er ikke altid løsningen.

Vi mennesker er ekstremt utålmodige, når det kommer til vores internetforbindelse. Det begynder allerede at krible for at komme videre efter et sekunds ventetid. Det stiller høje krav til virksomheders internetkvalitet, hvor medarbejdere dagen igennem skal glide sømløst ind og ud af talrige cloudbaserede systemer og voice-over-IP-programmer såsom Microsoft Teams eller Zoom.

Når I skal vurdere jeres behov for netværk og internet, er der en række spørgsmål, I skal stille. Det vigtigste er måske, hvad der er jeres specifikke forbrugsmønstre. Særligt hvis I oplever problemer med langsomt internet. For her er højere hastighed nemlig ikke altid løsningen. Der er tilfælde, hvor en internetforbindelses hastighed blev forøget med hele 1000%, men kun gav en beskeden 27% reduktion i ventetiden. Det skyldes TCP/IP-protokollen, som automatisk giver mest båndbredde til dem, der sender eller modtager store filer. Så i stedet for at skifte til en hurtigere internetforbindelse, kan den bedste løsning for jer faktisk være at finjustere jeres nuværende forbindelse.

Datacenter

Kernen i IT-infrastrukturen

99.99 % – gennemsnitlig oppetid i vores datacentre

Et datacenter fungerer som hjertet i en virksomheds IT-infrastruktur og spiller en afgørende rolle i at opretholde tilgængelighed og sikkerhed for IT-tjenester og data.

Mange større virksomheder med komplekse IT-behov og et betydeligt budget, vælger at outsource deres datacentre. Men mindre virksomheder kan også drage fordel af de besparelser og den ekspertise, det kan tilbyde.

Overvejer I at outsource afhænger beslutningen som så ofte af jeres specifikke behov og strategi.

Læs mere om vores ydelser inden for datacenter. 

Interesseret i en snak om fordele og ulemper for din virksomhed ved at outsource jeres datacenter?

Case

Forretningsdikteret og brugerbetjent IT-infrastruktur til Chr. Hansen

En mere skalérbar og fleksibel IT-infrastruktur var med til at sikre hurtig og sikker omstilling af Chr. Hansens produktionsanlæg til nye produkter og ændrede krav.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan skabe en forretningsdikteret IT-infrastruktur for jeres virksomhed?

Executive Director, Sales
Executive Director, Sales

Martin Nyeng Christiansen