Intelligent hosting

Det er først og fremmest måden at tænke på

Entreprenører tænker ofte i "intelligente midler" til deres initiativer. Det er penge der investeres af folk, der forstår projektet og dets betingelser for succes.

Vi arbejder med intelligent hosting, og målet er det samme: Når vi indgår partnerskaber med kunder om at hoste IT-driften i vores datacenter, enten fuldt ud eller delvist, fokuserer vi på en individuel skræddersyet aftale, der passer til virksomhedens ambitioner, karakter og kerneforretning.

Intelligent-Hosting
Datacenter-Clouds
mere end bare hosting

Vi kalder det Intelligent Hosting

Det handler om at sammentænke strukturer, processer og licenser og opnå samtidig optimering på kapacitet, sikkerhed og økonomi.

Uanset typen af hostingaftale er vores løfte til kunder altid det samme; Vi forstår projektet og dets betingelser for succes.

dialogen kommer først

Vi laver hosting efter dine behov

Som alle andre intelligente løsninger og ydelser, bygger intelligent hosting på forståelse af og begreb om de forhold og sammenhænge, som er de væsentlige. Den forståelse og det begreb skabes i dialog mellem jeres virkelighed og vores erfaring.

Sammen med dig når vi ind til det behov som skal dækkes. Ved at lytte til dig kommer vi til at forstå hvad der skal til foir at afdække hvad der skal til for at kunne levere en solid og sikker løsning.

En løsning må også godt være bedre end forventet.

Hvordan kan vi hælpe?

Tag fat i vores hosting team og få hurtig support

Har du brug for hælp til dit nuværednde setup, eller behov for at få viden om et nyt, så kan vores team hjlpe dig.

Udfyld voresformular og få hurtig assistance.