Vi kalder det Intelligent Hosting

Iværksættere taler om intelligente penge til deres projekter. Det er penge der investeres af folk, der forstår projektet og dets betingelser for succes.

Hos Advania arbejder vi med intelligent hosting, men ambitionen er den samme: Når vi indgår aftale med en virksomhedskunde om at hoste hele eller dele af deres IT-drift i vores datacenter, er det den aftale, der er den rigtige i forhold til kundens setup, virksomhed og forretning.

Datacenter-Clouds
Intelligent hosting

Det er først og fremmest en måde at tænke på.

Det handler om at sammentænke strukturer, processer og licenser og opnå samtidig optimering på kapacitet, sikkerhed og økonomi.

Uanset typen af hostingaftale er vores løfte til kunder altid det samme; Mere IT for pengene.

dialogen kommer først

Vi laver hosting efter dine behov

Som alle andre intelligente løsninger og ydelser, bygger intelligent hosting på forståelse af og begreb om de forhold og sammenhænge, som er de væsentlige. Den forståelse og det begreb skabes i dialog mellem jeres virkelighed og vores erfaring.

Sammen med dig når vi ind til det behov som skal dækkes. Ved at lytte til dig kommer vi til at forstå hvad der skal til foir at afdække hvad der skal til for at kunne levere en solid og sikker løsning.

En løsning må også godt være bedre end forventet.

kan vi hælpe

Tag fat i vores hosting tem og få hurtig support

Har du brug for hælp til dit nuværednde setup, eller behov for at få viden om et nyt, så kan vores team hjlpe dig.

Udfyld voresformular og få hurtig assistance.