Advania – kompetente IT-konsulenterAdvania-Danmark-Vi-er-her

Brug IT-konsulenter, når I er knappe på specialistviden eller ressourcer

Tempoet i IT-verden er højt, og mange virksomheder har brug for eksperthjælp udefra til at holde IT-hjulene godt kørende. Det koster i rekruttering, uddannelse og løn at fastansætte og fastholde kompetent IT-personale, og hvis behovet kun er kortvarigt eller sjældent, giver det ofte mere mening hyre konsulenter ind end at holde alle IT-kompetencer og -ressourcer in-house. 

Hyr vores IT-konsulenter efter behov 
Med vores IT-konsulenter får du en fleksibel løsning, der kan skaleres op eller ned efter behov. Har du en stor projektdeadline? Du kan hurtigt tilføje flere konsulenter. Er projektet afsluttet? Så er du ikke bundet af fastansatte, som du skal finde arbejde til. 

Skulle det utænkelige ske, og en konsulent ikke lever op til dine forventninger, er det i øvrigt ligetil at skifte til en anden. Der er ingen langvarige kontrakter eller besværlige opsigelsesprocesser at tage stilling til. 

Advanias IT-konsulenter er fleksible og kompetente og kan træde til der, hvor I er knappe på specialistviden eller ressourcer.  

 

Kontakt os for at høre mere om en skræddersyet IT-konsulentaftale til jer. 

Vi er Microsoft-hajer

Microsoft Guld Partner

Som Microsoft Guld Partner har vi IT-konsulenter til ethvert tænkeligt behov, der vedrører Microsoft. Få f.eks. mest muligt ud af programmer som Office 365, Azure og meget mere. Fra planlægning til udrulning og problemløsning er vi ved din side og sikre en smidig proces.

Brug for IT-kompetencer?

Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vores IT-konsulenter kan hjælpe jer med dele af IT-driften i en kortere eller længere periode.

Team Lead Managed Services
Team Lead Managed Services

Christina Bjørn Madsen