Advania køber Kompetera - og dækker nu hele Norden
opkøb udvikling 17-05-2022

Advania køber Kompetera - og dækker nu hele Norden

Advania overtager det danske IT-selskab Kompetera og føjer den sidste brik til sin ambition om lokal tilstedeværelse i alle de nordiske lande.

Advania kan nu tilbyde virksomheder på tværs af regionen et komplet udvalg af IT-produkter og -tjenester leveret med lokalt forankret kundefokus.
AA - Services

Som en del af Advanias nordiske ekspansion har virksomheden opkøbt den danske IT-virksomhed Kompetera. Kompetera har specialiseret sig i infrastruktur og integration samt Managed Services. Advania har været til stede på det danske marked forud for overtagelsen inden for professionelle ydelser.

Med købet af Kompetera kan Advania nu tilbyder sine tre prioriterede tjenester; Managed Services, Professional Services og Infrastructure and Integration lokalt i hele Norden. Med købet er Advania nu til stede i Danmark med i alt 30 it-specialister.

 
"Vi glæder os til at blive en del af Advania og virksomhedens fortsatte succes. Vores rækkevidde og langvarige kunderelationer vil øge værdien af Advanias danske forretning, og gøre os i stand at tjene vores kunders forretning endnu bedre. Vi er begejstrede for denne mulighed, og ser nu frem til en lys fremtid sammen."
udtaler tidligere CEO, Carsten Weis
Carsten-Weis-Hero

 
 
"Købet af Kompetera og vores repræsentation i Danmark fuldender vores nordiske platform. Vi kan nu arbejde endnu tættere sammen med vores store kunder. Samtidig ser vi et stort potentiale i at vokse lokalt på det danske marked. Advania har passeret SEK 5 milliarder i årlig omsætning og præsterede en organisk vækst på 15 procent i 2019. Vi har et fantastisk momentum, og jeg synes, det er meget spændende at få chancen for at træde ind på det danske marked sammen med vores nye kolleger."
siger Advania Groups forhenværende CEO, Mikael Noaksson.
Mikael-Noaksson-Blog2

 

 

Advanias forretningsmål er fortsat vækst gennem at levere mere værdi til nordiske virksomhedskunder. Købet af Kompetera betyder, at Advanias vifte af tjenester inden for Managed Services, Professional Services, Infrastructure and Integration er til rådighed lokalt i hele regionen.

 

Om Kompetera A/S

Kompetera A/S var en dansk IT-virksomhed, der blev grundlagt i 2004. Kompetera A/S leverede stabil IT-drift gennem infrastruktur og integration og Managed Services. Virksomheden arbejdede både strategisk og operationelt og hjalp sine kunder med specifikke krav samt komplette løsninger. Tilbuddet er opdelt i tre områder: produkter, tjenester og løsninger. Frem til opkøbet bestod Kompetera A/S af godt 30 IT-professionelle folk.

 

Om Advania Group