Målet er at vi skal være Nordens førende leverandør af IT-services

Advania Danmark

I Danmark er vi godt 60 ansatte der brænder for at omsætte IT-teknologier til værdi for vores virksomhedskunder og deres forretninger.

Vores strategi er både enkel og svær: Vi skal forblive tæt på vores kunder, uanset at vi er blevet store - og vi skal holde fast i ambitionen om aldrig at miste en kunde.

Advania-Locations
Advanias opgave

Vi tænker IT på måder som tjener virksomheder bedst

Vi tænker IT på måder, som tjener virksomheder og organisationer, og vi er med hele vejen fra infrastruktur via tjenester og løsninger til alle de produkter og varenumre, som skal til i det daglige.

Vores palet af drifts- og supporttjenester er vokset og vi kan nu levere hosting-, IaaS- og HPCaaS-løsninger til selv de største og mest krævende kunder, som ønsker at tage flere eller alle it-funktioner for givet.

Advania i vækst

Målet er at vi skal være Nordens førende leverandør af IT-services.

Vores virksomhed er i vækst, og kan i dag tilbyde IT-Services i Danmark, Sverige, Island Finland, Norge og senest også UK.

Vi er vokset til at være mere end 5.000 medarbejdere, der brænder for at omsætte IT-teknologier til værdi for vores virksomhedskunder og deres forretninger.

Vores strategi er både enkel og svær: Vi skal forblive tæt på vores kunder, uanset at vi bliver større - og vi skal fastholde ambitionen om aldrig at miste en kunde.

Efter flere større opkøb i 2021 og 2022, er Advania Group hastigt vokset til at være mere end 5.000 medarbejdere, med mere end 40 lokale kontorer fordelt på tværs af de nordiske lande, samt UK.
Sammen forventer vi at omsætte for mere end 12 mia. danske kroner i år.

tilfredse kunder

Vores kunder skal være så tilfredse, at de vil anbefale os til andre

Ved at have fokus på, at IT-afdelingerne arbejder under et stadigt større pres, er vi med vores Managed Services med til at skabe frihed til forretningsudvalg for de forretninger som vi servicerer.

Om-Advania-Danmark_Tilfredse-Kunder-AI
Kim-Lasson-Office-Hero2
VI VÆRNER OM DET NÆRE

Værdi til alle

Vi indfrier de krav, vores kunder stiller til deres IT-leverancer og -løsninger. IT-løsninger som skal understøtte og sikre effektivitet og produktivitet. Det er sådan, vi skaber værdi.

Rådgivning er efterspurgt, når virksomhedsbehov skal oversættes til løsningskrav. Vi omsætter kravspecifikationer til leverancer til tiden og til hele verden.

Vores team af tekniske specialister står for implementering og servicelevering af stabil og sikker drift, der overholder alle gældende dataforordninger - ofte i samarbejde med deres nordiske kolleger, som tæller både Microsoft SVP og Azure specialister.

Advania-Danmark-Handshake
Vi skal være enige

Salgs- og leveringsbetingelser

Når vi handler sammen skal vi være enige om de betingelser for at alle handler er i fælles forståelse.

Derfor beder vi dig om at læse vores salgs- og leveringsbetingelser, så vi er enige om hvordan vi handler godt og sikkert sammen.

Her finder du os

Advania Danmark A/S

Marielundvej 46D
2730 Herlev

CVR: 32643485

Maps-Illustrator-cs-01
VORES LOKATIONER

Kom i kontakt med et af vores lokale kontorer

Advania har mere end 35 kontorer fordelt i Danmark, Sverige, Island, Norge, Finland og UK.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!

Kom i kontakt med vores danske Advania-team!

Vil du bare sige hej? Har du en anmodning? Måske et spørgsmål? Kom i kontakt med holdet! Indtast venligst dit navn, email og besked nedenfor! Vi sørger for, at den relevante repræsentant behandler din anmodning!