Kritisk IT-infrastruktur til tiden

IaaS og BaaS til digital transformation og dokumenteret gendannelse af data

CLOUDIO A/S bliver til Advania og danske og europæiske virksomheder får mere og    bedre adgang til IT-infrastruktur og services, der bedst sikrer medarbejderes produktivitet og forretningskritiske data.

Virksomheder i Danmark, Norden og resten af Europa har travlt med at skabe digital transformation. Med den transformation følger behov for IT-infrastruktur og services, der bedst sikrer forretningskritiske data og medarbejderes produktivitet.

CLOUDIO er en foretrukken leverandør af Infrastructure-as-a-Service og Backup-as-a-Service ydelser hos en bred vifte af private og offentlige virksomheder i Danmark og Norden. CLOUDIO har skabt sin solide og loyale kundeportefølje gennem en vedholdende og teknisk velfunderet indsats på forkant med funktionsmuligheder, driftsmodeller og virksomhedsbehov. 

CLOUDIO Secure Hybrid Multi Cloud IT-infrastructure Services er en platform hvor best-of-breed datacenter-, hardware- og softwareteknologier integreres og kombineres med højt kvalificerede og certificerede specialister og dedikeret support.

Cloudio-Advania-Fusion-Landing-page_Hero2
Sikkerhed. Pålidelighed. Ydelse

CLOUDIO Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services

Bedste af sin art datacenter-, hardware- og softwareteknologier. Solidt integreret og effektiv kombineret med højt kvalificerede og certificerede specialister og dedikeret support.

CLOUDIO udbyder løsninger til on-premise, drift, cloud, managed services og datacenterløsninger i Norden til både private virksomheder og offentlige organisationer. CLOUDIO Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services platform er bygget til virksomheder, der kræver pålidelighed, sikkerhed og høj performance. 

Platformen udvikles på det bedste datacenter fundament og best-of-breed teknologier kombineret med højt certificeret ekspertise og dedikeret support. 

CLOUDIO Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services:

 • CLOUDIO Private Datacenter (Housing)
 • CLODUIO Infrastructure as a Service (IaaS)
 • CLOUDIO Backup as a Serivce for on-premise environments (BaaS)
 • CLOUDIO Backup as a Serivce for Public Cloud environments (BaaS)
 • CLOUDIO Backup as a Serivce for SaaS environments (BaaS)
 • CLOUDIO Managed Cloud Backup Repository
 • CLOUDIO DRaaS (Disaster Recovery as a Service)
 • CLOUDIO Object Storage Service (OSS)
 • CLOUDIO Storage as a Service (StaaS)
 • CLODUIO Security as a service (SECaaS)
 • CLOUDIO Converged Endpoint Management (XEM) Platform as a Service (XEMaaS)
 • CLOUDIO WAN and Pulic Cloud Connect Services
Viden - Teknologi - Værdi

Mød CLOUDIO CEO, Thorkil Hansen og CTO, Preben Berg.

Ingen virksomhed er bedre end teamet bag - der hver dag og på forkant har ansvar for at anvende og udvikle sin viden i arbejdet med at omsætte teknolog til værdi for virksomhedskunder.

CLOUDIO er først og fremmest et team af højt certificerede tekniske specialister med stor erfaring og masser af viden fra at levere IT-infrastruktur og services, der bedst sikrer virksomheders forretningskritiske data og deres medarbejderes produktivitet.

Teamet bag, og udviklingen af CLOUDIOs Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services platform, ledes af CEO, Thorkil Hansen og CTO, Preben Berg:

Thorkil-Hansen-Hero

CEO, Thorkil Hansen

Thorkil var med til at grundlægge CLOUDIO i 2012 og har mere end 25 års erfaring med at vælge, anvende og levere de teknologier og partnere, der bedst understøtter virksomheders digitale transformation og sikrer både adgang til applikationer og gendannelse af data.

Forud var Thorkil medgrundlægger af SCT Nordic, der var først med at levere iSCSI-baseret storageinfrastruktur til virksomheder i enterprisesegmentet. Det blev til over 100 leverancer i alt samt udvikling og levering af både BaaS- og IaaS-ydelser, inden SCT Nordic blev solgt.

Kontakt CEO, Thorkil Hansen på:
Mail: tsh@cloudio.dk
Mobil: 4052 0726

Preben-Bang-HEro

CTO, Preben Berg

Preben er partner og teknisk chef, og har været en del af CLOUDIO siden 2017. Forud var Preben først systemingeniør, så løsningsarkitekt og senest leder af europæisk team af løsningsarkitekter hos Veeam Software.

Veeam-teknologier er i dag en integreret del af CLOUDIOs Secure Hybrid Multi Cloud IT infrastructure Services platform - inklusive CLOUDIO Managed Repository, som er en håndteret driftstjeneste, der leveres til fast pris uafhængig af antal virtuelle servere (VM). Tjenesten giver virksomheder mest datasikkerhed for pengene.

CLOUDIO er den ene af kun to Veeam Accredited Service Partner (VASP) i Danmark.

Kontakt CTO, Preben Berg på:
Mail: pb@cloudio.dk
Mobil: 2398 9099

CLOUDIO med ét ord: Risikohåndteringspartner

Digitalisering betyder, at virksomheder sætter IT og data i centrum for alle side aktiviteter og processer. Det betyder, at IT og data bliver forretningskritiske elementer - og hvad der er forretningskritisk er en risiko.

Undersøgelser viser, at 67 % af virksomheder oplever problemer og risici i forbindelse med deres forretningskritiske systemer, og kun 9 % af IT-beslutningstagere har systemstøtte til at håndtere IT-relaterede risici.

Virksomheders behov for mere effektiv håndtering af deres digitale forretningsrisici er både stort og voksende.

Derfor CLOUDIO.