Advania-Danmark_High-five

Bliv vores næste stjerne

I et miljø præget af stort kundefokus og frihed under ansvar, bliver det ekstra vigtigt for os at bygge stærke teams bestående af ydmyge stjerner.

Ledige stillinger


Vi leder altid efter nye talenter

Send os gerne en uopfordret ansøgning

Du kan være ham/hende som vi ikke vidste vi ledte efter.

Selvom vi lige i øjeblikket ikke har nogen aktive jobopslag, leder vi altid efter nye kolleager, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kompeteranceområder2

Kompetenceområde

Vi bringer mennesker sammen, udvikler morgendagens IT-rejse og får virksomheder til at vækste hurtigere. Vi skaber merværdi for vores kunder gennem professionalisme, kompetence og partnerskab.

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at arbejde smart med gennemtænkte IT-løsninger som forenkler deres hverdag. Det er vi bedst til.

Vores medarbejdere er det vigtigste vi har, og vi er altid interesserede i at komme i kontakt med personer, der deler vores værdier – for altid at sætte kundens behov først.

Kulturen i Advania

Sammen er vi uovertrufne.

Hos os er det tydeligt, at værdien i IT-branchen skabes af mennesker for mennesker. Vores kollegers kompetence er vores vigtigste aktiv, og vi er opsatte på at tiltrække, udvikle og fastholde vores talenter.

I et miljø præget af stort kundefokus og frihed under ansvar, bliver det ekstra vigtigt for os at bygge stærke teams bestående af ydmyge stjerner. At arbejde i et rummeligt miljø, med individer, der er eksperter og kunder, der ønsker at udvikle sig, giver os mulighed for at trives og have det rigtig sjovt på arbejdet.

Kim-Lasson-Smiling-at-a-Meeting

 

VI VIL GLÆDE OS TIL AT HØRE FRA DIG!

Kom i kontakt med
Advania-teamet!